OnePlus 7 Pro: Επίσημη διαφήμιση επιβεβαιώνει την απουσία notch, bezels και bloatware

09:21 1/5/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η OnePlus έχει βάλει διαφημίσεις στην εφημερίδα New York Times στις οποίες προωθεί το επερχόμενο flagship της, το OnePlus 7 Pro. Η εταιρεία λέει πως θα είναι ένα τηλέφωνο χωρίς καμπάνες και σφυρίχτρες (bells και whistles), χωρίς bezels, χωρίς notch, χωρίς καθυστερήσεις στις εφαρμογές, χωρίς bloatware, χωρίς τιμή $2.000, και χωρίς τυχαία κομμάτια μουσικής.

Στη διαφήμιση

του OnePlus 7 Pro μπορούμε να δούμε ένα σχέδιο της συσκευής, το οποίο επιβεβαιώνει λίγο ή πολύ ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, όπως την τριπλή κάμερα, την αναδυόμενη selfie κάμερα, τον in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και το σωλήνα θέρμανσης για τη διασπορά της θερμότητας.

Yes Virginia, if it's in The New York Times, it's got to be true. Welcome to the world, One Plus! pic.twitter.com/leKjS801dN

— Dave nyc (@david_nyc) April 29, 2019

Το OnePlus 7 Pro διαφημίζεται επίσης ως “το καλύτερο τηλέφωνο για το οποίο δεν έχουμε ακούσει”, σύμφωνα με το Reader Choice Winner, όπου η OnePlus έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία συνολικής ικανοποίησης και ξεπέρασε την Google, την Samsung, και την Apple.

pic.twitter.com/PEmZEkb98E

— Dave nyc (@david_nyc) April 29, 2019

Επιπλέον, η OnePlus έκανε tweet το μπροστινό μέρος της διαφήμισης, κάνοντας tease ότι το OnePlus 7 Pro είναι απλά ένα καλύτερο τηλέφωνο.

No bells and whistles.
No bezel.
No notch.
Just a better phone.

Now that's newsworthy.@nytimes pic.twitter.com/85DgxLG7YN

— OnePlus USA (@OnePlus_USA) April 29, 2019

Μόλις δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 7 Pro στις 14 Μαΐου, οπότε αναμένουμε τα leaks και τα teases να αυξηθούν αρκετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα