OnePlus 6 και 6T: Διαθέσιμη η αναβάθμιση OxygenOS 10.3.7

Η OnePlus ανακοίνωσε μία νέα αναβάθμιση για τα μοντέλα OnePlus 6 και 6T, με την έκδοση 10.3.7 του OxygenOS να είναι ήδη διαθέσιμη. Το νέο update προσφέρει νέες λειτουργίες στο Game Space, επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτίωση στις επιδόσεις των συσκευών, ενώ παρέχει και την ενημέρωση ασφαλείας του Νοεμβρίου 2020.

Οι

αλλαγές του OxygenOS 10.3.7

Σύστημα

Προστέθηκε η λειτουργία “Απόκρυψη σιωπηλών ειδοποιήσεων στη γραμμή κατάστασης” για φιλτράρισμα ασήμαντων ειδοποιήσεων, διευκολύνοντας τη διαχείριση ειδοποιήσεων των εφαρμογών.Διορθώθηκε το πρόβλημα που είχαν κάποιοι χρήστες που δε μπορούσαν να κάνουν screenshotΕνημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου 2020Βελτίωση της σταθερότητας του συστήματος και επιδιόρθωση σφαλμάτων

Game Space

Νέα εργαλεία για βολική μεταφορά στη λειτουργία Fnatic. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τρεις τρόπους ειδοποιήσεων: μόνο κείμενο, ειδοποίηση ή μπλοκάρισμα, για να μη χαλάτε την gaming εμπειρία σαςΔυνατότητα γρήγορης απάντησης σε ένα μικρό παράθυρο για το WhatsApp και το INSΝέα λειτουργία για αποφυγή λανθασμένων touch.

Όπως πάντα, η αναβάθμιση του OxygenOS θα διατεθεί σταδιακά και μέσω OTA. Όσοι έχετε OnePlus 6 ή OnePlus 6T και δεν έχετε λάβει την ενημέρωση, θα τη δείτε σαν ειδοποίηση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα