OnePlus 6 και 6T: OxygenOS 9.0.15/9.0.7 με Screen Recorder και τις ενημερώσεις ασφαλείας Ιουνίου

09:04 4/7/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα OnePlus 6 και OnePlus 6T είναι τα περσινά flagships της εταιρείας, αλλά όπως όλα δείχνουν η OnePlus εργάζεται σκληρά στην κυκλοφορία συχνών ενημερώσεων. Η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού των δύο συσκευών έχει αριθμό έκδοσης OxygenOS 9.0.15/9.0.7 και φέρνει κυρίως ενημερώσεις ασφαλείας και το Screen Recorder.

Το Screen Recorder έκανε το ντεμπούτο του στο OnePlus 7 Pro και επιτρέπει την καταγραφή της οθόνης και του ήχο της συσκευής. Οι χρήστες σύντομα

ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να το κάνουν side load σε παλαιότερες συσκευές και το χαρακτηριστικό δούλευε σχεδόν καλά.

Ωστόσο, εφόσον το app δεν είχε σχεδιαστεί για παλαιότερες συσκευές, παρουσίαζε μικροπροβλήματα. Έτσι, η OnePlus “αναγκάστηκε” να ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το Screen Recorder και στις παλαιότερες συσκευές της. Η πρώτη φορά που είδαμε την εφαρμογή σε κάποια συσκευή πέραν των OnePlus 7 ήταν τον Μάιο στην Open beta των OnePlus 6/6T.

Πέρα από την εφαρμογή, η ενημέρωση φέρνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Ιουνίου και βελτιώνει την περιστροφή της οθόνης. Επιπλέον, προστέθηκε ένα εργαλείο ανατροφοδότησης στην εφαρμογή Community μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν αναφορές σφαλμάτων και αιτήματα για μελλοντικά χαρακτηριστικά.

Όπως κάθε άλλη αναβάθμιση έτσι και αυτή θα κυκλοφορήσει σταδιακά. Οπότε μπορεί να πάρει μερικές ημέρες μέχρι να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα