O CEO της OnePlus επιβεβαιώνει τη γυάλινη πλάτη του OnePlus 6

Techblog.gr

Ο Pete Lau, CEO της OnePlus, επιβεβαιώνει πως η πίσω πλευρά του OnePlus 6 θα είναι από γυαλί με πενταπλή επίστρωση βασισμένη στη νανοτεχνολογία, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στο κράτημα και τη χρήση της συσκευής.

Μέσω των forum της εταιρείας, ο CEO της OnePlus ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά με το υλικό κατασκευής της “πλάτης” του OnePlus 6, η οποία όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε γυάλινη πλάτη σε συσκευή της εταιρείας αφού και αυτή του OnePlus X ήταν κατασκευασμένη από γυαλί.

Αν βασιστούμε στα αρχικά σχέδια της συσκευής τα οποία μοιράστηκε ο Pete Lau, το OnePlus 6 θα έχει πιο στρογγυλεμένη εμφάνιση και ενδεχομένως θα κυκλοφορήσει και σε πιο έντονα χρώματα, επιβεβαιώνοντας τη διαρροή σχετικά με τον πλήρη σχεδιασμό του OnePlus 6, με την τελική της μορφή να αποκαλυφθεί και στην επίσημη παρουσίαση της συσκευής.

Επίσης, ο Pete Lau αναφέρει πως η συσκευή θα διατηρήσει τη χαρακτηριστική “horizon line and characteristic curve” αισθητική της μιας και η πίσω πλευρά θα διαθέτει πενταπλή επίστρωση βασισμένη στη νανοτεχνολογία και όχι τριπλή όπως συναντούμε σε άλλες συσκευές, κάνοντας το OnePlus 6 την πρώτη συσκευή που προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό.

Με την τεχνολογία αυτή, η πλάτη της συσκευής εμφανισιακά θα έχει μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους, αφήνοντας μια αύρα πολυτέλειας στο σχεδιασμό του OnePlus 6. Η αίσθηση που θέλει η εταιρεία να προσφέρει στους χρήστες της συσκευής είναι μια ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης και αίσθησης σε σύγκριση με το μέταλλο. Η βαρύτητα που έχει δοθεί στη γυάλινη επιφάνεια της πίσω πλευράς φαίνεται και από το ότι δοκιμάστηκαν εβδομήντα διαφορετικές εκδόσεις μέχρι να καταλήξουν στην τελική επιλογή που θα δώσει την καλύτερη πιθανή αίσθηση στους χρήστες.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε πως ο σκοπός της εταιρείας είναι να δίνουν στους χρήστες την αίσθηση ότι κρατάνε στα χέρια τους μια πολυτελή συσκευή, από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή μαζί της μέχρι όσο τη διατηρήσουν στην κατοχή τους. Επιπλέον, θα πρέπει να μην ξεχνούν πως η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των καταναλωτών που εμπιστεύονται τις συσκευές της, μιας και ο καταναλωτής είναι η προτεραιότητα για την OnePlus.

Keywords
Τυχαία Θέματα