O CEO της Huawei τρολάρει τα bezels του iPhone 6 Plus

Η λίστα των κατασκευαστών που επιλέγουν να σχολιάσουν τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus και παράλληλα να διαφημίσουν τις δικές τους συσκευές όλο και μεγαλώνει. Πρώτη και καλύτερη ήταν η Samsung (1,2,3), ακολούθησαν Sony και HTC, η Asus

σχολίασε τις τιμές της Apple και τώρα ήρθε η ώρα της Huawei η οποία χλευάζει τα περιθώρια του iPhone 6 Plus μέσω του CEO της.

Ο ίδιος ο CEO της Huawei ανέβασε φωτογραφίες στη σελίδα του στο Weibo, που συγκρίνουν το νέο 6 ιντσών Huawei Ascend Mate 7 με το πρώτο 5.5 ιντσών phablet της Apple. Παρά την μεγάλη οθόνη του η Huawei κατάφερε να δημιουργήσει διαστάσεις 157 x 81 x 7.9 χλστ. και αυτό χάρη στα ελάχιστα bezels καθώς η αναλογία οθόνης-συσκευής είναι στο 83%. Βέβαια δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη συσκευή αλλά φέρνει περισσότερο σε 5.7 ιντσών phabet όπως το Samsung Galaxy Note 4 ή ακόμα και το 5.5 ιντσών iPhone 6 Plus (που έχει αρκετά περιθώρια γύρω από την οθόνη).

Στις παρακάτω φωτογραφίες το Huawei Ascend Mate 7 συγκρίνεται με το iPhone 6 Plus το οποίο έχει διαστάσεις 158 x 77.7 x 7.1 χλστ., είναι δηλαδή μόλις 1 χλστ. πιο κοντό και λίγο πιο στενό παρ όλο που η οθόνη του είναι μισή ίντσα μικρότερη.

Να πούμε ότι η Apple συνεχίζει να έχει το κεντρικό κουμπί της για το δαχτυλικό αποτύπωμα στην μπροστινή πλευρά πράγμα που κάνει το κάτω περιθώριο μεγαλύτερο από του Huawei Ascend Mate 7 το οποίο έχει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά.


Keywords
Τυχαία Θέματα