Nokia 9.2: Render αποκαλύπτουν τετραπλή κάμερα και in-display κάμερα

20:36 1/3/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Το Nokia 9.2 θα είναι το επόμενο flagship smartphone της Φιλανδικής εταιρείας το οποίο σύμφωνα με renders που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, εχθές θα έχει τετραπλή κάμερα σε ένα στρογγυλό module τοποθετημένο στο κέντρο της πλάτης. Προς το παρόν όμως παραμένει άγνωστο τι είδους αισθητήρες θα ενσωματώσει η Nokia στο flagship smartphone της όλοι όμως αναμένεται να ανέρχονται στα 13MP. Η κάμερα θα έχει λειτουργίες όπως Digital Zoom, Auto

Flash, Face Detection και Touch to focus.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ίσως δούμε οθόνη τύπου P-OLED με ανάλυση 2560 x 1080 pixels και 490ppi. Φυσικά, στο front panel θα ενσωματωθεί και μία selfie κάμερα των 24MP όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Τα γρανάζια του Nokia 9.2 θα γυρίζει ο Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh ωστόσο δεν υπάρχει αναφορά για κάποια τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Φυσικά, θα ενσωματώνει Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC και άλλα. Τέλος, το smartphone φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα