Motorola: Ετοιμάζει smarphone με τετραπλή πίσω κάμερα; [video]

09:45 5/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, διέρρευσαν renders του πρώτου smartphone της Motorola με τρεις πίσω κάμερες, το οποίο φαίνεται να ονομάζεται P40 Power ή P40 Note. Αυτή τη φορά, πήραμε μία γεύση από το πρώτο smartphone της εταιρείας με τέσσερις πίσω κάμερες.

Ο δημοφιλής leakster, OnLeaks, κοινοποίησε CAD render αυτού του αγνώστου Motorola

smartphone, τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της συσκευής.

Το ανώνυμο έξυπνο τηλέφωνο έχει 6,2 ιντσών οθόνη με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην πίσω όψη θα βρούμε τις τέσσερις κάμερες, με τον κύριο φακό να είναι 48MP.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 158.7 x 75 x 8.8 χιλιοστά και δεν γνωρίζουμε αν το εξόγκωμα των καμερών συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Κάποια άλλα πράγματα που μπορούμε να δούμε σε αυτά τα render είναι ότι το κουμπί απενεργοποίησης και τα κουμπιά αλλαγής ένταση βρίσκονται στα δεξιά. Επιπλέον, το smartphone στο κάτω μέρος έχει θύρα USB type-C, καθώς και θύρα ακουστικών 3,5mm.

Στην πάνω πλευρά θα βρούμε το ηχείο και την υποδοχή της κάρτας SIM, και στο κάτω μέρος της συσκευής μπορούμε να δούμε μία ακόμη pinhole η οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα τρίτο μικρόφωνο.

Προς στιγμήν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το hardware του αγνώστου ταυτότητος Motorola smartphone, και προφανώς δεν γνωρίζουμε το όνομα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα