Motorola, Αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat για 10 συσκευές

Μετά την σχετική ανακοίνωση για την αναβάθμιση του Motorola Moto X με την έκδοση Android 4.4 KitKat, η Motorola ανακοίνωσε ότι αρκετές ακόμα συσκευές της είναι προγραμματισμένες να μεταβούν στην «εποχή KitKat». Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία, ανακοίνωσε ότι το λογισμικό των συσκευών

Motorola DROID RAZR M (και η κανονική και η developer edition του κινητού), Motorola DROID RAZR HD και Motorola DROID RAZR MAXX HD θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4 KitKat.

Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι το Motorola ATRIX HD θα μεταβεί απευθείας από την έκδοση Android 4.1 στην έκδοση Android 4.4. Το ίδιο θα συμβεί και με την συσκευή Motorola ELECTRIFY M. Άλλες συσκευές που θα λάβουν την νέα έκδοση του λογισμικού είναι οι Motorola DROID RAZR HD (κανοκική και Developer Edition), Motorola DROID Ultra, Motorola DROID MAXX, Motorola DROID Mini και όλες οι εκδόσεις του Motorola Moto X.

Το Motorola Moto G θα κυκλοφορήσει με την έκδοση Android 4.4 προεγκατεστημένη στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ όσο έχουν κυκλοφορήσει με Android 4.3 θα λάβουν επίσης την σχετική αναβάθμιση σε Android 4.4. Η εταιρεία – είναι φανερό ότι πνέει πια νέος αέρας στην Motorola εξαιτίας της Google – δεν διευκρίνησε πότε οι αναβαθμίσεις θα γίνουν διαθέσιμες.

Keywords
Αναζητήσεις
αναβαθμιση vodafone smart 4g
Τυχαία Θέματα