Microsoft: Παραδέχεται το λάθος της για τα απογοητευτικά “gameplay trailers” του Xbox Series X

21:58 9/5/2020 - Πηγή: TechBlog


Η Microsoft μπορεί να έχει θέσει κάποιες λανθασμένες προσδοκίες σχετικά με την πρόσφατη παρουσίασή της για το Xbox Series X, σύμφωνα με τον Aaron Greenberg, γενικό διευθυντή του Xbox Games Marketing, ο οποίος απάντησε στο Twitter στην κριτική που προκάλεσε η παρουσίαση.

Thanks

@godfree was a good typical pre-E3 first beat and we expected fans to want more and more is definitely what we plan to give them!

Aaron Greenberg (@aarongreenberg) May 7, 2020

Το ειδικό event, με την ονομασία Inside Xbox, το οποίο μεταδόθηκε μέσω live streaming, συγκέντρωσε έντονα σχόλια από θαυμαστές, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία νέα σχετικά με τους τίτλους του Xbox Series X που θα αξιοποιούσαν τη δύναμη της κονσόλας επόμενης γενιάς. Πολλοί περίμεναν το παιχνίδι Assassin’s Creed Valhalla, αλλά τελικά απογοητεύτηκαν από αυτό που έδωσε η Ubisoft που δεν ήταν τίποτε άλλο από σύντομα πλάνα από επιδρομές και μάχες των Βίκινγκς που δεν έμοιαζαν με πλάνα εντός του παιχνιδιού αλλά με cinematics.

“Αν δεν είχαμε πει τίποτα και απλά δείχναμε το Inside Xbox του Μαΐου όπως κάναμε τον περασμένο μήνα, υποψιάζομαι ότι οι αντιδράσεις θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικές”, δήλωσε ο Greenberg. “Σαφώς θέσαμε κάποιες λανθασμένες προσδοκίες και αυτό είναι δικό μας λάθος.”

Είναι μια δίκαιη απάντηση, καθώς η υπόσχεση ενός “gameplay trailer” που προϊδεάζει τον θεατή για πλάνα εντός παιχνιδιού και στη συνέχεια η παράδοση αυτού που είναι ουσιαστικά ένα κινηματογραφικό τρέιλερ είναι σίγουρα απογοητευτικό. Ο Greenberg και η ομάδα έχουν κρατήσει τα σχόλια, οπότε είναι πιθανό οι μελλοντικές παρουσιάσεις Inside Xbox να μας δώσουν περισσότερο gameplay και εικόνες από τις δυνατότητες της κονσόλας.

Ο Greenberg επισήμανε ότι η οικογένεια του Xbox “περίμενε από τους θαυμαστές ότι θα θέλουν περισσότερα και σίγουρα περισσότερα είναι αυτά που σκοπεύουμε να τους δώσουμε”. Στο Inside Xbox είδαμε μια ανακοίνωση ότι οι first-party τίτλοι θα παρουσιαστούν στο event του Ιουλίου, με τον Greenberg και Matt Booty να υπόσχονται πλάνα από το Halo Infinite. Επιπλέον, υπήρξε μια σειρά από συναρπαστικούς τίτλους που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Μαΐου, συμπεριλαμβανομένου του Yakuza 7 ως τίτλος λανσαρίσματος του Xbox Series X και ενός τρέιλερ του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα