Microsoft Surface Duo: Renders υψηλής ανάλυσης αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

14:45 8/8/2020 - Πηγή: TechBlog

Έχει περάσει αρκετός καιρός από όταν ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός αποκάλυψε το Microsoft Surface Duo. Από τότε, έχουμε μάθει αρκετά για το επερχόμενο αναδιπλούμενο Android smartphone και έχουμε δει αρκετές live φωτογραφίες του.

Αυτή τη φορά, ο Evan Blass δημοσίευσε μία σειρά από renders υψηλής ανάλυσης, τα οποία αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του επερχόμενου Surface Duo,

δίνοντας μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον σχεδιασμό του.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει έως σήμερα, το Microsoft Surface Duo θα έχει δύο οθόνες 5,6 ιντσών οι οποίες θα ενώνονται μεταξύ τους με μεντεσέ. Η συσκευή θα μπορεί να λειτουργεί ως tablet, αλλά και ως φορητός υπολογιστής.

Επιπλέον, το smartphone θα έχει 6GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 11MP, θα τρέχει ειδική έκδοση του Android 10, θα αναβαθμιστεί σίγουρα στο Android 11, και θα έχει προεγκατεστημένα τα Google Services και το Play Store.

Τι αποκαλύπτουν τα renders

Τα renders αποκαλύπτουν ότι εσωτερικά, στη δεξιά οθόνη, το Microsoft Surface Duo θα έχει τη selfie κάμερα των 11MP και ένα ηχείο. Τα bezels του smartphone είναι αισθητά μεγάλα, ενώ το forehead και το chin παρουσιάζονται ιδιαίτερα ογκώδη.

Στο κέντρο, υπάρχουν δύο ειδικά μεταλλικά ελάσματα που ενισχύουν τον μεντεσέ, και στην εξωτερική μεριά του Surface Duo μπορούμε να παρατηρήσουμε το λογότυπο της Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα