Microsoft Mico: Το πρώτο Windows 11 Mobile Concept

12:48 2/2/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μπορεί να μην δούμε να κυκλοφορούν νέες Windows 10 Mobile συσκευές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι σχεδιαστές φουτουριστικών ιδεών δεν μπορούν να φανταστούν ήδη την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Ο Σουηδός σχεδιαστής Viktor Hammarberg δημιούργησε το Microsoft Mico, το πρώτο ακουστικό που έχει προγραμματιστεί να τρέχει τα Windows

11 Mobile.

Το τηλέφωνο θα διαθέτει κυρτή οθόνη HD με καμπύλη από άκρη σε άκρη, ένα κουμπί πολλών λειτουργιών, που θα λειτουργεί ως διακόπτης on / off, κουμπί Home, κουμπί πίσω και πολλά άλλα, μια κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 15 megapixel με φλας και το λογότυπο της Microsoft, που θα λειτουργεί και ως μικρή δεύτερη οθόνη για ειδοποιήσεις ή selfies μέσω της κύριας κάμερας.

Το κουμπί “Every Button”, το οποίο θα ενσωματωθεί στην οθόνη και όχι στο περίβλημα, θα λειτουργεί ως κουμπί Back όταν πατηθεί μία φορά και ένα κουμπί Home όταν κάνετε διπλό κλικ, ένα κουμπί Suspend ή Sleep όταν κρατιέται για ένα δευτερόλεπτο και ένα κουμπί Off όταν κρατηθεί για 5 δευτερόλεπτα. Η συσκευή δεν θα έχει καθόλου φυσικά πλήκτρα, με τη ρύθμιση της έντασης να γίνεται μέσω ενός touch button στο πλάι της καμπύλης οθόνης.

Η concept συσκευή θα διαθέτει επίσης ηχεία HD στην κορυφή του ακουστικού, μια θύρα για ακουστικά και για φόρτιση στο κάτω μέρος (πιθανώς USB-C).

Από την άποψη του UI, τα εικονίδια έχουν μια τρισδιάστατη σχεδίαση και έχουν επηρεασθεί από θέμα εμφάνισης από το iOS, συμπεριλαμβανομένου και ενός Πίνακα Ελέγχου που είναι προσπελάσιμος σέρνοντας προς τα κάτω την οθόνη. Το ξεκλείδωμα πραγματοποιείται κρατώντας πατημένο ένα κύκλο για 0,8 δευτερόλεπτα στην οθόνη κλειδώματος. Η θέση του κύκλου μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το μέγεθος των χεριών και τη συνηθισμένη θέση κράτησης. Η Αρχική οθόνη θα περιλαμβάνει μια περιοχή για 3 εφαρμογές με δυνατότητα εναλλαγής, επιτρέποντάς σας να έχετε άμεση πρόσβαση στις καθημερινές συνήθειες.

Παρομοίως, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής θα είναι διαθέσιμο κάνοντας swipe από το επάνω μέρος προς τα κάτω.

Keywords
Αναζητήσεις
microsoft mico
Τυχαία Θέματα