Magic UI 3.1: Αυτά είναι τα Honor smartphone που θα αναβαθμιστούν

Πριν λίγες ημέρες, η θυγατρική της Huawei παρουσίασε το Honor X10 που είναι το πρώτο smartphone το οποίο τρέχει Magic UI 3.1. Μαζί με το έξυπνο τηλέφωνο, η εταιρεία αποκάλυψε το νέο λειτουργικό, καθώς και τα μοντέλα της που θα λάβουν την αναβάθμιση.

Το Magic

UI 3.1 βασίζεται στο Android 10, και συγκεκριμένα στο EMUI 10.1. Οπότε, η custom έκδοση της Honor φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά του EMUI 10.1 που τρέχουν τα Huawei, στα smartphones της Honor.

Τα smartphones που θα αναβαθμιστούν

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Honor έχει κυκλοφορήσει αρκετές beta εκδόσεις σε πολλά μοντέλα της. Ειδικότερα, τα Honor 20, 20 Pro, V20, και Magic 2 έλαβαν Open Beta σχετικά πρόσφατα.  Επίσης, τα Honor 9X και 9X Pro έλαβαν το EMUI 10.1. Ωστόσο, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τα 9X και ακόμα εννέα smartphones της θα αναβαθμιστούν στο Magic UI 3.1.

Τα μοντέλα που θα λάβουν τη νέα έκδοση είναι τα εξής:

Honor V30 ProHonor V30Honor V20 ProHonor V20Honor 20Honor 20SHonor 20 LiteHonor Magic 2Honor 9XHonor 9X ProHonor 9A

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά, τη δεδομένη στιγμή, την Κινέζικη αγορά. Όσον αφορά τις παγκόσμιες αγορές, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο έως ότου η εταιρεία επιβεβαιώσει ποια smartphones θα αναβαθμιστούν. Το σίγουρο είναι ότι τα παραπάνω, ή τα rebrands τους, θα πάρουν το Magic UI 3.1 σε όσες αγορές κυκλοφόρησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα