MWC 2019: Μάθετε όλα τα χαρακτηριστικά του Huawei MateBook X Pro

Ο σχεδιασμός του Huawei MateBook X Pro καθώς επίσης το βάρος και οι διαστάσεις του παραμένουν ίδια. Αλλά βλέπουμε μια σημαντική αναβάθμιση στις δυνατότητες και λειτουργίες του φορητού υπολογιστή.

Το MateBook X Pro φοράει τον τελευταίο επεξεργαστή της Intel και μια πολύ δυνατή κάρτα γραφικών της Nvidia. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο φορητός υπολογιστής θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Στη

μια θα χρησιμοποιεί για επεξεργαστή τον Intel i7-8565U, για κάρτα γραφικών θα έχει την GeForce MX 250 με 2GB GDDR5 VRam, μνήμη Ram 16GB και για χώρο αποθήκευσης θα έχει έναν 512GB SSD σκληρό δίσκο.

Ενώ η άλλη έκδοση θα χρησιμοποιεί για επεξεργαστή τον Intel i5-8265U, θα έχει κάρτα γραφικών την GeForce MX 150 με 2GB GDDR5 VRam, μνήμη Ram 8GB και για αποθηκευτικό χώρο θα έχει έναν 256GB SSD σκληρό δίσκο.Η οθόνες και στους δύο φορητούς υπολογιστές θα είναι ips panel 13,9 ιντσών με ανάλυση 3000 x 2000. Προσφέροντας έτσι κορυφαία φωτεινότητα 450nits με παροχή χρωμάτων sRGB 100% και λόγο αντίθεσης 1500: 1.

Δυστυχώς, η κάμερα εξακολουθεί να είναι 1MP αν και θα μπορούσε να αναβαθμιστεί γιατί δεν έχει ακριβό κόστος αναβάθμισης. Αλλά ίσως η μη αναβάθμισή της να οφείλεται στους περιορισμούς του μηχανισμού pop-up. Από την άλλη πλευρά η συνδεσιμότητα έχουμε 1 θύρα USB-C Thunderbold 3, 2 θύρες USB-C και μια θύρα USB-A 3.0.

Δείτε εδώ όλη τη παρουσίαση της Huawei (σας έχουμε παρακάμψει τα διαφημιστικά σποτ που παίζουν μέχρι να αρχίσει η παρουσίαση) και μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες: One Touch To Go, Huawei Share OneHop, Clipboard share του Huawei MateBook X Pro.

Keywords
Τυχαία Θέματα