MIUI 12: Διέρρευσε το νέο περιβάλλον χρήστη

Η διανομή του MIUI 11 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ωστόσο, γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι η Xiaomi εργάζεται στην ανάπτυξη του MIUI 12, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε αρκετά smartphones της εταιρείας, με τα πρώτα που θα αναβαθμιστούν να είναι τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro.

Μπορεί μέχρι τώρα να κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για την επερχόμενη ROM, αλλά σύμφωνα με το XDA Developers η Xiaomi

διέρρευσε κατά λάθος μερικά screenshots του MIUI 12 στο Mi Community forum.

Τι αποκαλύπτουν οι εικόνες

Στα screenshots βλέπουμε ένα νέο μενού στα Mi Settings το οποίο παρουσιάζει μικρές αλλά και μεγάλες αλλαγές. Αρχικά, στην οθόνη του Focus Mode το κύριο κείμενο είναι πιο πάνω από ότι στις τωρινές ρυθμίσεις, η εικόνα είναι μικρότερη, πλέον υπάρχει η επιλογή “+” που ενδεχομένως θα επιτρέπει τον ορισμό custom χρονικού ορίου, και στην κορυφή έχει προστεθεί η καρτέλα “Dashboard“.

Το “Dashboard” αντικαθιστά την παλιά κεντρική σελίδα του Focus Mode στο Mi Settings. Τα γραφικά στο MIUI 12 είναι smooth και τα label tabs έχουν αντικατασταθεί από κλασικές καρτέλες/κουμπιά.

Τέλος, στο μενού των Advanced settings το περιεχόμενο είναι καλύτερα οργανωμένο και οι διάφορες ρυθμίσεις έχουν αποκτήσει background με στρογγυλεμένες γωνίες.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν οι πρώτες beta. Αλλά από τη στιγμή που η εταιρεία, έστω και κατά λάθος, άρχισε να δημοσιεύει screenshots, μάλλον η στιγμή της κυκλοφορίας των MIUI 12 πλησιάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα