MIUI 11: Θα αναβαθμιστούν τουλάχιστον 24 ακόμη smartphones τον Νοέμβριο

Techblog.gr

Τον προηγούμενο μήνα, η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσημα το MIUI 11 το οποίο ξεκίνησε άμεσα να διαθέτει σε αρκετά smartphones της. Ταυτόχρονα, η εταιρεία είχε αποκαλύψει και ένα χρονοδιάγραμμα με βάση το οποίο θα κυκλοφορήσει τη ROM στα έξυπνα τηλέφωνα της.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό ενημερώνεται διαρκώς και η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε ήδη. Τώρα η εταιρεία

συμπλήρωσε τη λίστα των smartphones που θα λάβουν το MIUI 11 κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης.

Τα πρώτα smartphones που έλαβαν την ενημέρωση

Η πρώτη φάση της διανομής του MIUI 11 διήρκεσε από τις 22 έως τις 31 Οκτωβρίου, και μεταξύ αυτών των ημερομηνιών αναβαθμίστηκαν τα ακόλουθα smartphones:

MI 9 SERedmi K20/ Mi 9TRedmi Y3Redmi Note 7Redmi Note 7SRedmi Note 7 ProRedmi 7Mi 8 ProMi 8Mi 8 LiteMI MIX 3MI MIX 2SPOCO F1/ POCOPHONE F1Ποια smartphones ακολουθούν

Η δεύτερη φάση έχει ξεκινήσει ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, δηλαδή στις 30 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης, θα αναβαθμιστούν στο MIUI 11 τα παρακάτω smartphones:

Mi 9Redmi K20 Pro/ Mi 9T ProMi 9 LiteMi MIX 2Mi MIXMi 6Mi Note 3Mi Note 2Mi Max 2Mi Max 3Mi PlayRedmi 6 ProRedmi 6Redmi 6ARedmi Note 5 ProRedmi Note 5Redmi S2/Y2Redmi Note 5A Prime / Y1Redmi Note 5A / Y1 LiteRedmi 5 PlusRedmi 5Redmi 5ARedmi Note 4xRedmi 4XΗ κυκλοφορία του MIUI 11 ολοκληρώνεται με τα Redmi

Τέλος, η τρίτη φάση αναμένεται να ξεκινήσει την πρώτη Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Μέχρι τώρα, η Xiaomi έχει αποκαλύψει ότι στην τελευταία φάση θα λάβουν το MIUI 11 τα Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi Note 6 Pro, Redmi 7A.

Οι ημερομηνίες δεν είναι τελικές και οι λίστες που έχει δημοσιεύσει η εταιρεία ενημερώνονται διαρκώς. Εμείς θα φροντίσουμε να σας ενημερώνουμε για τα νέα smartphones που προσθέτει η Xiaomi, καθώς και για το πότε θα λάβουν το πολυπόθητο MIUI 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα