Live φωτογραφίες των Galaxy Note 10 και Note 10+

Techblog.gr

Σε δεκαπέντε σχεδόν ημέρες θα αποκαλυφθεί η Note 10 σειρά της Samsung και σήμερα βλέπουμε μερικές live φωτογραφίες οι οποίες αποκαλύπτουν το design του μπροστά και πίσω μέρους. Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο Twitter από τον γνωστό leakster, Ice

Universe, ο οποίος δεν γνωρίζει από που προέρχονται.

Galaxy Note10, Note10+ model.
I don't know where the photo comes from, please let me know if you know it. pic.twitter.com/XKA4qLs7yw

Ice universe (@UniverseIce) July 23, 2019

Στο πίσω μέρος αυτήν την φορά βλέπουμε ξεκάθαρα στην πάνω αριστερά γωνία την τριπλή κάμερα του απλού Note 10. Ωστόσο, το Note 10+ που στην συγκεκριμένη φωτογραφία ονομάζεται Note 10 Pro φαίνεται η τριπλή κάμερα και από δίπλα πιθανόν δύο ακόμη κάμερες αντί για μία όπως γνωρίζουμε με τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Επίσης, μπορούμε να παρατηρήσουμε και τις διαφορές στο μέγεθος μεταξύ των δύο smartphone.

Εσωτερικά αναμένεται να ενσωματωθεί ο Snapdragon 855 ή ο Exynos 9825 ανάλογα με την αγορά, μνήμη RAM που θα ξεκινάει από τα 8GB και θα φτάνει μέχρι τα 12GB και αποθηκευτικός χώρος που σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάνει το 1TB πιθανόν χωρίς υποστήριξη microSD κάρτας.

Όσον αφορά την μπαταρία αναμένεται να δούμε χωρητικότητα 4.170mAh και 4.500mAh για τα Note 10 και Note 10+ με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης που ίσως αγγίζει τα 45W για το Plus μοντέλο.

Πηγές λένε ότι τα Galaxy Note 10 και Note 10+ θα ξεκινήσουν με τιμές 999 και 1149 ευρώ αντίστοιχα για τις πιο απλές εκδόσεις τους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 23 Αυγούστου.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα