Lenovo A6 Note και K10 Note: Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τα νέα smartphones

08:07 3/9/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα A6 Note και K10 Note smartphone της Lenovo θα ανήκουν στην mid-range κατηγορία και σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου στην Ινδία. Η Lenovo το προηγούμενο διάστημα μας έδωσε την πρώτη γεύση από την εμφάνιση των τηλεφώνων μέσω press

images και τώρα αποκαλύφθηκαν μερικά χαρακτηριστικά τους.

Lenovo A6 Note

Το A6 Note θα έχει οθόνη στις 6.09 ίντσες με ανάλυση HD+ και panel τύπου LCD. Εσωτερικά θα τοποθετηθεί το Helio P22 chipset της MediaTek σε συνδυασμό με 2 ή 3GB μνήμη RAM. Μιας και μιλάμε για χωρητικότητα να αναφέρουμε ότι ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ανέρχεται στα 16 ή 32GB και θα μπορεί να επεκταθεί με την χρήση microSD κάρτας.

Η front facing selfie κάμερα τώρα θα κρύβεται στο waterdrop notch και θα φτάνει τα 5MP. Η πλάτη θα φιλοξενεί την κάμερα διπλής διάταξης η οποία θα αποτελείται από έναν αισθητήρα στα 13MP με f/2.0 και έναν 2MP depth αισθητήρα καθώς και το fingerprint scanner. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh και θα υποστηρίζει 10W fast charing τεχνολογία με την χρήση micro-USB καλωδίου.

Lenovo K10 Note

Όσον αφορά τώρα το K10 Note, συναντάμε ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη στις 6.3 ίντσες και ανάλυση FHD+. Το display θα έχει επίσης waterdrop notch και θα είναι τύπου LCD. Τα γρανάζια του smartphone θα αναλάβει ο Snapdragon 710 της Qualcomm, δεν γνωρίζουμε όμως πόση χωρητικότητα θα έχει η μνήμη RAM και ο αποθηκευτικός χώρος.

Στην πλάτη του smartphone θα συναντήσουμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, την κύρια τριπλή κάμερα και το LED flash. Η κάμερα θα έχει main 16MP με f/1.8, δευτερεύον κάμερα στα 8MP με f/2.4 η οποία θα έχει 2x optical zoom και τέλος μία 5MP κάμερα με f/2.2. Όσον αφορά την selfie κάμερα θα ανέρχεται στα 16MP. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 4.050mAh θα φορτίζει με USB-C καλώδιο και θα υποστηρίζει 18W fast charging.

Keywords
Τυχαία Θέματα