Ladies Talk: Η Ραφαέλα θέλει να πάει από Symbian σε Android

Πολύ καλησπέρα σας λοιπόν και από μένα! Το όνομά μου Ραφαέλα και το χόμπι μου τι άλλο, να ασχολούμαι με την εξέλιξη της τεχνολογίας και ιδιαίτερα των κινητών τηλεφώνων. Σαν κάτοχος και εγώ ενός κινητού αφής και σαν λάτρης οτιδήποτε νέου κυκλοφορεί, αποφάσισα σε αυτό το πρώτο μου άρθρο,να ασχοληθώ με το λογισμικό Android, με το λογισμικό Symbian, με διάφορα apps και με το Google

Play.

Το λεγόμενο λοιπόν Google Play, το βρίσκω προσωπικά χρήσιμο πάντα και παντού! Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών, οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς και μπορώ να πω με σιγουριά, πως μπορεί να ταιριάξει στα γούστα του καθενός. Δυστυχώς όμως εγώ που λέτε,ε ίμαι κάτοχος κινητού με λογισμικό Symbian και όχι Android, κάτι που με προβληματίζει και με στεναχωρεί απίστευτα. Το πρόβλημα αυτό με το λογισμικό, μου έγινε εμφανές όταν φίλοι και γνωστοί μου άρχισαν να μου δείχνουν τις νέες τους εφαρμογές κατεβασμένες από το Android Market.Ε σαν γυναίκα και εγώ,δεν μπορώ να πω, ζήλεψα… Έτσι επικεντρώθηκα στο να μάθω περισσότερα για κινητά με Android λογισμικό,το οποίο μάλιστα προτιμάτε από πολλούς, επειδή είναι πολύ βολικό και αναβαθμίζεται συχνά.Ταυτόχρονα είναι απίστευτα χρήσιμο και έξυπνο, γιατί αν και με την εξέλιξη που παίρνουν τα πράγματα στον τομέα της τεχνολογίας, το συγκεκριμένο λογισμικό, έχει αγαπηθεί από πολλούς.

Πρωτότυπες ιδέες και καινούργια μυαλά,δημιουργούν μέρα με την μέρα διασκεδαστικά παιχνίδια,χρήσιμες εφαρμογές και πολλά ακόμα για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως φύλου και ηλικίας,τα οποία μετά από έγκριση,είναι σε διαθεσιμότητα,μέσα σε αυτό το θαυματουργό κατάστημα που τόσο αγαπώ (όπως θα έχετε καταλάβει), Android Market.

Δεν ξέρω εάν φταίει το γεγονός πως ποτέ μου δεν είχα κινητό με Android λογισμικό,αλλά η γνώμη μου είναι πως όποιος έχει,είναι υπερ-τυχερός και να συνεχίσει να το προτιμάει και στο μέλλον,καθώς έχει τόσες έτοιμες λύσεις στα χέρια του. Εάν κάτσουμε και αναλογιστούμε πόσα άτομα έχουν βοηθηθεί από τα apps που διαθέτει, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί είναι number one στις προτιμήσεις της πλειοψηφίας.

Αυτή ήταν λοιπόν μια μικρή δόση από εμένα και από το…παράπονό μου! Περιμένω τις απαντήσεις σας, αντιδράσεις σας,ότι θέλετε να σχολιάσετε. Είναι όλα δεκτά στην όμορφη παρέα μας. Ελπίζω τώρα που διαβάζετε το άρθρο, να είσαστε σε ζεστό μέρος, γιατί ο ο καιρός μας ο τρελιάρης,μας κάνει πολύ κρύο τελευταία. Άντε να εφευρεθεί και καμιά εφαρμογή που θα μας ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα, όταν θα νιώθουμε μοναξιές. Λέτε κάτι τέτοιο να είναι πιθανόν? Εγώ πάντως θα την προτιμήσω χαχα. Να στε καλά!

Η Ραφαέλα είναι φοιτήτρια και σπουδάζει στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα