LG Velvet: Επίσημα με premium σχεδιασμό, Snapdragon 765G, και τιμή 680€

16:46 8/5/2020 - Πηγή: TechBlog

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια είχε δημοσιεύσει πολλά στοιχεία για το συγκεκριμένο smartphone, και είχε αποκαλύψει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, πλέον το LG Velvet κυκλοφόρησε επίσημα και αυτά είναι όσα έχει να προσφέρει.

Χαρακτηριστικά

Το LG Velvet έχει οθόνη 6,8 ίντσες P-OLED, με in-display fingerprint scanner, notch, υποστήριξη Wacom stylus με 4.096 επίπεδα πίεσης, και αναλογία 20.5:9 την οποία η εταιρεία

ονομάζει Cinema FullVision.

Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 765G τον οποίο συνοδεύουν 8GB LPDDR4X μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 επεκτάσιμος μέσω microSD εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.

Το smartphone έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια 48MP, συνοδεύουν μία ultra-wide 8MP και ένας αισθητήρας βάθους 5MP. Η selfie κάμερα είναι στα 16MP. Επιπλέον, το Velvet έχει χαρακτηριστικά όπως τα Voice Out Focus, ASMR Recording, και Time Lapse.

Η μπαταρία του LG Velvet έχει χωρητικότητα 4.300mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, και ασύρματη. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει Bluetooth, NFC, dual-mode Wi-Fi, έχει θύρα ακουστικών και USB type-C.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το LG Velvet θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, Aurora Gray, Aurora White, Aurora Green, και Illusion Sunset. Η τιμή του είναι 899.800 won ή περίπου 680 ευρώ και θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα στις 15 Μαΐου, και αργότερα σε περισσότερες αγορές. Την ίδια ημέρα θα γίνουν διαθέσιμα και τα αξεσουάρ του smartphone, η LG Dual Screen και το stylus, των οποίων την τιμή δεν γνωρίζουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα