LG G8X: Έρχεται στην IFA 2019, renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό [βίντεο]

Techblog.gr

Πρόσφατα η LG επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στην IFA 2019 που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο, συμπληρώνοντας ότι θα πραγματοποιήσει κάποια παρουσίαση. Σύμφωνα με leak, στη συγκεκριμένη παρουσίαση η κατασκευάστρια θα ανακοινώσει το LG G8X.

Η εταιρεία παρουσίασε το LG G8 ThinQ πριν περίπου 6 μήνες στην MWC 2019. Τώρα, ο γνωστός leakster OnLeaks σε συνεργασία με το PriceBaba, δηλώνουν

ότι η LG ετοιμάζει το διάδοχο του smartphone, το LG G8X. Μάλιστα, δημιούργησαν και ένα 360° βίντεο render.

Όπως αποκαλύπτει το βίντεο, το LG G8X θα έχει ελάχιστα bezels, μικρό chin και waterdrop notch. Η οθόνη της συσκευής θα είναι στις 6,2 ίντσες και οι γενικές διαστάσεις της 159,3×75,8×8,5 χιλιοστά. Αναφορικά, η οθόνη του LG G8 ThinQ είναι 6,1 ίντσες και έχει πλατύ notch.

Η πίσω πλευρά του LG G8X είναι γυάλινη και η συσκευή έχει διπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη. Στα renders δεν φαίνεται κάποιος κλασικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως το smartphone θα είναι το πρώτο της εταιρείας με in-display fingerprint scanner.

Επίσης, στη δεξιά πλευρά του LG G8X υπάρχει το κουμπί απενεργοποίησης, ενώ στην αριστερή το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου συνοδευόμενο από ένα κουμπί που μάλλον ενεργοποιεί τον Google Assistant.

Η θύρα της κάρτας SIM βρίσκεται στην πάνω πλευρά του smartphone και στο κάτω τμήμα υπάρχει το ηχείο, η θύρα USB type-C και κλασική θύρα ακουστικών.

Από πλευράς specs δεν έχουμε και πολλά. Αναμένουμε το LG G8X να χρησιμοποιεί ηχείο της LG και να έχει OLED Crystal Sound το οποίο μέσω δονήσεων στην οθόνη παράγει ήχο. Τέλος, λογικά η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 855 ή 855+ και θα έχει ανάλυση QHD.

Keywords
Τυχαία Θέματα