LG G3, screenshots επιβεβαιώνουν QHD οθόνη και Optimus UI

Screenshots τα οποία κυκλοφόρησαν σήμερα από το LG G3 μας επιβεβαιώνουν την οθόνη QHD ανάλυσης (2560×1440 πίξελ) και επιπλέον μας δίνουν μια γεύση για το πως θα είναι το νέο UI με ονομασία Optimus. Το γενικό look του τελευταίου Optimus UI (βασισμένο πάνω στο Android 4.4 KitKat) είναι πολύ καθαρό και επίπεδο, μια εμφάνιση που φαίνεται να υιοθετούν οι κατασκευαστές.

Τα πάντα από τα

εικονίδια έως τον launcher και τα notifications μοιάζουν πιο ωραία και περισσότερο τακτοποιημένα. Τα quick settings έχουν στρογγυλεμένα εικονίδια που μοιάζουν με αυτά του Samsung Galaxy S5. Η θέση των QSlide Apps παραμένει ίδια.

Στο πρώτο screenshot βλέπουμε να λέει «You may want to take an umbrella since rain is expected during this afternoon» πράγμα που μας δείχνει ένα νέο feature το οποίο συνδυάζει τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη καθώς και την πρόβλεψη καιρού για να δώσει συμβουλές.

Εχθές είδαμε το LG isai FL πάνω στο οποίο λέγεται ότι θα βασιστεί το LG G3. Το αποκλειστικό για την Ιαπωνία κινητό, θα έχει τετραπύρηνο Snapdragon 801 SoC στα 2.5 Ghz, 5.5 ιντσών οθόνη με 2560×1440 πίξελ, 2Gb Ram, 32 Gb εσωτερική μνήμη και υποστήριξη microSD, 3000mAh μπαταρία και IPX7 που σημαίνει ότι θα είναι αδιάβροχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα