IFA 2013, Τι θα πρέπει να περιμένουμε από smartphones

Η ετήσια έκθεση IFA 2013 ανοίγει τις πύλες της την επόμενη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Η IFA είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση consumer electronics (καταναλωτικών ηλεκτρονικών) και μέσα από αυτή κάθε χρόνο οι εταιρείες παρουσιάζονται όλες οι εξελίξεις και τα νέα προϊόντα τους στους τομείς της εικόνας, του ήχου και των mobile devices. Σε ότι αφορά τα smartphones

υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις για το τι πρόκειται να ανακοινωθεί.

• Επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί το Sony Xperia Z1
• Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note III
• To πρώτο μοντέλο Android tablet της LG μετά από πολλούς μήνες θα είναι το LG G Pad
• Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το HTC One Max να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση IFA 2013.
• Σχεδόν απίθανη η παρουσίαση του Nokia Lumia 1520 αλλά μπορούμε να ονειρευόμαστε!

Σίγουρα ακόμα πολλές εταιρείες όπως οι Lenovo, Huawei, Alcatel, ZTE, ASUS και Archos θα έχουν να μας δείξουν πολλά, όμως μέχρι και σήμερα λίγα πράγματα έχουν ακουστεί για τα δικά τους μοντέλα.

Το Techblog.gr θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2013 και θα σας μεταφέρει με φωτογραφίες (από το Fan Page) και βίντεο (από το YouTube) όλες τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα τη στιγμή που συμβαίνουν και ανακοινώνονται.

Εκτός από smartphones και tablets, μέσα από το Techblog θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων UHD αλλά και ότι πιο περίεργο και χρήσιμο gadget παρουσιαστεί. Τις ανάγκες σας για ενημέρωση από το στρατόπεδο του λειτουργικού συστήματος Tizen αλλά και του Firefox OS θα μπορέσετε να καλύψετε μέσα από τα partner sites Tizen.gr και FirefoxHellas.gr αντίστοιχα.

IFA 2013, Τι θα πρέπει να περιμένουμε από smartphones

Keywords
Τυχαία Θέματα