Huawei: Θα κυκλοφορήσει φθηνότερο foldable smartphone μέσα στο 2020

Οι μοναδικές εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει δύο foldable smartphones είναι η Samsung και η Huawei. Η πρώτη, έχει διαθέσει στην αγορά αναδιπλούμενα σε δύο διαφορετικές μορφές, ενώ η δεύτερη απλά διέθεσε μία παραλλαγή του πρώτου της foldable.

Τα Huawei Mate X και Mate Xs είναι αρκετά ακριβά, αλλά με

δεδομένο την πρώιμη τεχνολογία η τιμολόγηση θεωρείται αποδεκτή. Ωστόσο, φαίνεται ότι η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζει ένα πιο οικονομικό foldable το οποίο θα ανακοινώσει και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Έρχονται δύο νέα foldable smartphones

Τις πληροφορίες που ακολουθούν έδωσε ο CEO της Display Supply Chain Consultants, Ross Young, στον YouTuber GregglesTV. Σύμφωνα με τον Young, η Huawei αναπτύσσει ένα foldable smartphone που θα διπλώνει προς τα μέσα, σε αντίθεση με τα δύο πρώτα αναδιπλούμενα της εταιρείας.

Ο ίδιος, συμπληρώνει ότι η Huawei ετοιμάζει και clamshell foldable όπως τα Samsung Galaxy Flip Z και Motorola RAZR 2019. Επίσης, αναφέρει ότι η κινέζικη κατασκευάστρια έχει παραγγείλει ήδη 500.000 κομμάτια.

Στη συνέχεια, ο Young αναφέρει ότι ένα από τα δύο νέα smartphones της Huawei θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και θα έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμολόγηση. Ενώ θέτει ως πιθανή ημερομηνία διάθεσης τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Τέλος, αν και ο Young δεν αναφέρθηκε καθόλου στην τιμή του αναδιπλούμενου, ακόμα και τα 2.000 ευρώ θεωρούνται χαμηλή τιμολόγηση μπροστά στις τιμές εκκίνησης των Huawei Mate X και Mate Xs που ξεπερνούσαν κατά πολύ αυτό το ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα