Huawei ή Honor: Ετοιμάζει smartphone με 55x digital zoom;

16:35 6/4/2020 - Πηγή: TechBlog

Οι εταιρείες έχουν καταφέρει τον τελευταίο χρόνο, με την χρήση περισκοπικών φακών να αυξήσουν το zoom των smartphone έως και 10x optical (100x digital). Σύμφωνα τώρα μία διαρροή, η Huawei ή η Honor ετοιμάζουν ένα smartphone με 55x digital zoom αφού βρέθηκε μία κατάλληλη ρύθμιση στο EMUI camera app.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο πιο smartphone θα ενσωματώνει

αυτό το χαρακτηριστικό. Η συνεργασία της Huawei με την Leica ξεκίνησε από το P9 και P9 Plus. Αργότερα ήρθαν τα P20 και P30 με 3x optical και 5x optical zoom και ακολουθεί το P40 Pro+ με 10x optical zoom.

Το digital zoom στο P30 φτάνει έως και τα 50x ενώ το κορυφαίο P40 Pro+ το οποίο κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα φτάνει έως και τα 100x και είναι από τα ελάχιστα smartphone μαζί με το S20 Ultra που έχουν μία τέτοια τεχνολογία.

Αν υπάρχει ένα τέτοιο smartphone θα μπορούσε να είναι κάποιο από την σειρά Honor 30 ή κάποιο νέο smartphone στις σειρές Mate 30 και Nova 7 της Huawei. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το ποιο smartphone θα υποστηρίζει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα