Huawei Watch GT 2: Renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και όχι μόνο

Techblog.gr

Πέρυσι, στις 16 Οκτωβρίου, η κατασκευάστρια παρουσίασε τα Huawei Mate 20 και μαζί με τη νέα σειρά smartphones αποκάλυψε το Huawei Watch GT. Καθώς κοντεύει ένας χρόνος από τότε, περιμένουμε ότι σύντομα θα δούμε το Huawei Watch GT 2.

Βέβαια τα leaks για το smartwatch ήταν λίγα μέχρι σήμερα που διέρρευσαν renders.

Τον Ιούνιο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Huawei Watch GT πήγε σχετικά καλά στην αγορά, φτάνοντας τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Επίσης, όπως είναι γνωστό η Huawei θα παρουσιάσει τα νέα Huawei Mate 30 στις 19 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Στην ίδια εκδήλωση περιμένουμε μεταξύ άλλων να αποκαλύψει και το Huawei Watch GT 2.

Σήμερα, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο HD renders τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του έξυπνου ρολογιού, μερικές ιδιαίτερες λεπτομέρειες και την μεγάλη ποικιλία από λουράκια.

Όπως είναι εμφανές και από τις εικόνες, το Watch GT 2 έχει τον κλασικό στρογγυλό σχεδιασμό στο καντράν, με σχετικά πιο λεπτό σώμα και 3D glass. Επίσης, το smartwatch φαίνεται να έρχεται με GPS και τον οπτικό παλμογράφο της Truseen. Ο παλμογράφος θα υποστηρίζει παρακολούθηση της κολπικής μαρμαρυγής.

Κατά πάσα πιθανότητα, το Huawei Watch GT 2 θα έχει Bluetooth και θα υποστηρίζει κλήσεις και αναπαραγωγή μουσικής. Το Bluetooth λέγεται ότι θα είναι low-power με στόχο τη μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας.

Επιπλέον, πριν καιρό η Huawei είχε δημοσιεύσει ένα teaser βίντεο στο οποίο έδειχνε τις αντοχές και την αδιαβροχότητα του smartwatch. Όσον αφορά τα λουράκια, οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι το Watch GT 2 θα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία με διάφορα designs και υλικά, όπως καουτσούκ, δέρμα και μέταλλο.

Το Techblog θα βρίσκεται στην επίσημη παρουσίαση των Huawei Mate 30 στην Γερμανία και θα σας μεταφέρει πρώτο ότι ανακοινώνεται στην εκδήλωση, όποτε μείνετε συντονισμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα