Huawei P40 και P40 Pro: Νέα renders δείχνουν ορθογώνιο module κάμερας

Techblog.gr

Ο CEO της Huawei, Richard Yu δήλωσε σε μία συνέντευξη του ότι τα επόμενα flagship smartphone της εταιρείας, P40 και P40 Pro, θα ανακοινωθούν προς το τέλος του Μαρτίου του επόμενου έτους. Το 91mobiles, σήμερα κυκλοφόρησε μερικά φρέσκα renders για τα δύο smartphone στα οποία μπορούμε να δούμε τον σχεδιασμό της πλάτης και μπορούμε να διακρίνουμε ορισμένα πράγματα για τον σχεδιασμό του.

Ξεκινώντας από την

πλάτη βλέπουμε ένα ορθογώνιο module κάμερας το οποίο θα φιλοξενήσει τις κάμερες. Σε αυτό το σημείο αναφέρουμε ότι παρόμοιο module έχουμε δει και σε άλλα renders για τα Samsung Galaxy S11 και S11+. Όσον αφορά την κάμερα τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τι είδους αισθητήρες θα ενσωματώσει η Huawei ωστόσο υπάρχουν φήμες οι οποίες θέλουν την απλή έκδοση να φιλοξενεί συνολικά τέσσερις κάμερες ενώ την Pro πέντε.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στο front panel. Το P40 ίσως έχει flat display μεταξύ 6.1 και 6.2 ίντσες ενώ το P40 Pro θα μπορούσε να έχει curved άκρες και στις τέσσερις πλευρές με μέγεθος μεταξύ 6.5 και 6.7 ίντσες. Επιπλέον, τα δύο smartphone θα φορτίζουν με την χρήση θύρας USB-C η οποία θα βρίσκεται στο κάτω μέρος μαζί με τις γρίλιες για το ηχείο και την SIM.

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά των δύο smartphone παραμένουν άγνωστα και δεν γνωρίζουμε τι ετοιμάζεται να φέρει η Huawei στην αγορά, αφού δεν έχει γίνει ακόμη καμία τοποθέτηση από τους leaksters για την νέα σειρά του Κινεζικού κολοσσού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε τον Kirin 990 στην θέση του SoC το οποίο ενσωματώνει το 5G ενώ δεν αναμένεται να λείψει το Android 10 χωρίς την υποστήριξη των Google services.

Keywords
Τυχαία Θέματα