Huawei P30 Pro: Periscope κάμερα θα εξελίξει την zoom τεχνολογία

20:18 5/3/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Πριν μερικές ημέρες, πληροφορίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες το Huawei P30 Pro θα διαθέτει zoom lens 7.8x. Σήμερα και αφού επιβεβαιώθηκε από τον CEO Richard Yu ότι το smartphone θα έχει τετραπλή ενισχυμένη κάμερα από την Leica, ο Global Product Marketing VP Clement Wong δήλωσε πως το P30 Pro θα έχει “pericsope-style”

κάμερα η οποία θα βοηθήσει την super-zoom τεχνολογία.

Αναμφισβήτητα η τέταρτη κάμερα στην διάταξη της Huawei είναι η πιο ενδιαφέρουσα αφού οι υπόλοιπες τρεις αποτελούν καλύτερες υλοποιήσεις του P20 Pro. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει μία main κάμερα, μία wide-angle, την periscope κάμερα για super-zoom ενώ ο Time-of-Flight sensor θα αναλάβει να πάει την επαυξημένη πραγματικότητα στο επόμενο επίπεδο.

Η τετραγωνική κάμερα που είδαμε στις φωτογραφίες του τηλεφώνου θα αντικαταστήσει τον τηλεφακό του P20 Pro, με στόχο το P30 Pro “να κάνει κάτι που κανείς δεν έχει καταφέρει”, όπως δήλωσε ο Clement Wong. Το στέλεχος της Huawei δεν σχολίασε περισσότερο την τεχνολογία της κάμερας, θα μπορούσε όμως να υπάρχει κάποιο είδος μηχανικού zoom. Φήμες θέλουν το νέο smartphone να φτάνει μέχρι και 10x zoom χωρίς να αλλοιώνει τις φωτογραφίες.

Η παρουσίαση του των νέων Huawei P30 και Huawei P30 Pro θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου σε event της Huawei στο Παρίσι, το Techblog θα είναι εκεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα