Huawei P30 Pro New Edition: Επίσημα με περσινό Kirin 980 chipset και Google Play Services

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των P30 και P30 Pro (review), η Huawei κυκλοφορεί μία ανανεωμένη έκδοση της κορυφαίας της περσινής πρότασης. Με αυτόν τον τρόπο και με τη χρήση του περσινού της SoC, η εταιρεία προσπερνά τις απαγορεύσεις και εξοπλίζει τη νέα πρόταση με τις υπηρεσίες της Google,

θα είναι όμως η τελευταία.

Είναι η πρώτη φορά που η Huawei προσφέρει ξαναζεσταμένο φαγητό με περσινή ναυαρχίδα και αυτό δείχνει το πρόβλημα που της έχει δημιουργήσει η απουσία των Google Play Services και του Google Play από τα φετινά μοντέλα P40 Lite E, P40 Lite, P40 και P40 Pro. Γιατί δεν θέλεις να βάλεις Google Play στα Huawei P40, P40 Pro, P40 Lite, P40 Lite E και Honor.

Κατά την γνώμη μας η συγκεκριμένη κίνηση μπερδεύει το καταναλωτικό κοινό που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι από εδώ και πέρα τα Huawei smartphones δεν θα έχουν Google Play, τουλάχιστον μέχρι κάποτε να αρθεί το εμπάργκο που έχει βάλει στην εταριεία, η Αμερική. Το πρόβλημα για τους φωτογράφους με τα νέα Huawei smartphones χωρίς Google Play.

Huawei P30 Pro New Edition

To Huawei P30 Pro New Edition έρχεται με κυρτή οθόνη 6.47″ OLED, με ανάλυση 1080×2340 pixel. Η αναλογία της οθόνης είναι 19.5:9 και υποστηρίζει περιεχόμενο HDR10. Στο πάνω μέρος της οθόνης βλέπουμε ένα notch τύπου water-drop, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 32MP. Περιμετρικά υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια, με λίγο μεγαλύτερο bezel στο κάτω μέρος.

Στην πίσω πλευρά της συσκευής υπάρχει το τετραπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη. Εκεί βλέπουμε τον κύριο φακό των 40MP με f/1.6 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, τον ευρυγώνιο φακό των 20MP με f/2.2 και τον telephoto φακό των 8MP με f/3.4, που προσφέρει έως 7.8x οπτικό ζουμ και 10x υβριδικό ζουμ και ο 3D ToF.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirion 980, με τέσσερις πυρήνες απόδοσης Cortex-A76 και τέσσερις πυρήνες χαμηλής ισχύος Cortex-A55. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 4200mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40W και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15W, καθώς επίσης και reverse wireless charging.

Το P30 Pro New Edition έχει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη και θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Black, Pearl White, Aurora, Amber Sunrise και Breathing Crystal. Η τιμή έχει οριστεί στα 749 Ευρώ σε καταστήματα της Γερμανίας, με μοναδική επιλογή την έκδοση με 8GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το EMUI λειτουργικό σύστημα του P30 Pro New Edition βασίζεται στην έκδοση Android 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα