Huawei MediaPad X1, Επίσημα στο MWC

Συνεχίζοντας την παράδοση η Huawei ανακοίνωσε στο MWC το Huawei MediaPad X1, με δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες. Το Huawei MediaPad X1 αναμένεται να κοντραριστεί άμεσα με το Nexus 7 2013 της Google

καθώς και με τo νέο Kindle της Amazon.

To Huawei MediaPad X1 έχει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1920×1200 με ~323 ppi, βάρος 239 γραμμάρια. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε επεξεργαστή τετραπύρηνο HiSilicon Kirin 910 χρονισμένο στα 1.6 GHz, 2 GB μνήμης RAM για multitasking και κάρτα γραφικών Mali-450 MP4. Επιπλέον θα κυκλοφορήσει με 16 GB εσωτερική μνήμη που είναι επεκτάσιμη μέσω microSD, στο φωτογραφικό τομέα είναι άριστα εξοπλισμένο αφού στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 13 Megapixel με f/2.4 και στο μπροστινό μέρος για βίντεοκλησεις υπάρχει κάμερα στα 5 Megapixel με f/2.2.

Επίσης εκτός από την πραγματοποίηση κλήσεων, το tablet μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα 4G Ευρώπης και Ασίας όπως επίσης και σε 3G που πάλι υποστηρίζει Ευρώπη και Ασία. Στον υπόλοιπο τομέα της συνδεσιμότητας, υπάρχει Bluetooth και φυσικά WiFi n. Όσον αφορά την μπαταρία του είναι μεγάλη σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αφού είναι μεγέθους 5000 mAh και το πάχος του μόλις 7.18 χιλιοστά.

Τέλος γνωστές έγιναν και οι αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει, χωρίς όμως να γίνει γνωστή η τιμή του. Το ταξίδι του Huawei MediaPad X1 θα ξεκινήσει το Μάρτιο από την Κίνα και θα συνεχιστεί σε Ρωσία, Δυτική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ιαπωνία και τέλος Λατινική Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα