Huawei Mate X: 5G πιστοποίηση και νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Techblog.gr

Η Huawei, κατά την διάρκεια παρουσίασης της Nova 5 σειράς, αποκάλυψε και τον νέο Kirin 810 ο οποίος θα αντικαταστήσει τον mid range Kirin 710 με τα benchmark του να εντυπωσιάζουν. Επίσης αναφέρθηκε και στο πρώτο foldable smartphone της εταιρείας, Mate X το οποίο μετά από τα προβλήματα του Galaxy Fold πήρε παράταση.

Επιπλέον, άγνωστη παραμένει η τύχη του τηλεφώνου καθώς η κυβέρνηση Τραμπ έχει αποκλίσει

την εταιρεία από την Αμερική. Ο αποκλεισμός συνοδευόταν και με την απαγόρευση της συνεργασίας της Google με την Huawei, μέσω της οποίας η Huawei χρησιμοποιούσε τα Android services.

Το Mate X όμως παρά τα όλα προβλήματα αναμένει 5G πιστοποίηση και όπως αναφέρει ο διευθύνον σύμβουλος της εταιρείας, η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του foldable smartphone της Huawei θα ανακοινωθεί τους επόμενους ένα με δύο μήνες.

Η καθυστέρηση του Mate X ίσως οφείλεται στο Balong 5000 5G modem της Huawei, για το οποίο πρέπει να γίνουν περισσότερες δοκιμές, ισχυρίζονται μερικές πηγές. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αντίπαλος του foldable smartphone της Huawei, Samsung Galaxy Fold ίσως κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα μαζί με την κυκλοφορία της Note 10 σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα