HarmonyOS 2.0: Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν, σύμφωνα με πληροφορίες

Πριν λίγες εβδομάδες η Huawei παρουσίασε και επίσημα το νέο της λειτουργικό σύστημα, με την ονομασία HarmonyOS 2.0, το οποίο είναι σχεδιασμένο να τρέχει σε αρκετές συσκευές. Μάλιστα, είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί συσκευές από 128KB. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε πως Huawei smartphones που τρέχουν EMUI 11 θα μπορούν να αναβαθμιστούν

στο νέο λειτουργικό, χωρίς να μας λέει περισσότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Weibo η εταιρεία έχει ήδη ένα χρονοδιάγραμμα, τουλάχιστον ως προς το ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν και σε ποια σειρά. Η αρχή θα γίνει με την επερχόμενη σειρά ναυαρχίδων, Huawei Mate 40, ενώ στη συνέχεια θα αναβαθμιστούν συσκευές με Kirin 990 5G SoC, δηλαδή μοντέλα της σειράς Huawei P40 και Mate 30.

Στο “τρίτο κύμα” αναβάθμισης θα συμπεριλαμβάνονται κάποιες συσκευές με Kirin 990 4G SoC και Kirin 820, καθώς και όλες οι συσκευές με Kirin 985. Στο τέταρτο κύμα θα βρίσκονται συσκευές με Kirin 980 και οι υπόλοιπες συσκευές με Kirin 990 4G και 820. Τέλος, θα αναβαθμιστούν οι συσκευές με Kirin 810 και κάποιες συσκευές με Kirin 710 στο πέμπτο κύμα. Δε γνωρίζουμε κατά πόσο αυτές οι πληροφορίες είναι αληθείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα