HTC, Μειωμένα τα έσοδα κατά 27% σε σχέση με πέρυσι

Η HTC συνεχίζει να έχει προβλήματα με τις πωλήσεις της και κατ’επέκταση με τα οικονομικά της αποτελέσματα. Μπορεί σε σύγκριση με το προηγούμενο μήνα να είχε αύξηση 3.2%, αλλά σε σύγκριση με το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους παρατηρείται μείωση της τάξης του 27.1%. Η HTC αναμένει να αποστείλει 5.2 εκατομμύρια smartphones το τέταρτο τετράμηνο του έτους, νούμερο που είναι μειωμένο κατά 16.2% από το προηγούμενο τετράμηνο.

Η

εταιρεία αναφέρει πως οι λόγοι μείωσης είναι η μη παρουσίαση νέων συσκευών εκτός του HTC One Max, που σημειωτέον δεν έχει φτάσει ακόμη σε όλες τις αγορές και η μείωση του ποσοστού της σε Αμερική και Ευρώπη.

Επίσης να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό η HTC αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τις αρμοδιότητες του CEO Peter Chou, δίνοντας τις αποφάσεις για το marketing στην πρόεδρο και συνιδρυτή της HTC, Cher Wang. Επιπλέον η εταιρεία ξόδεψε 12 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις με τον Robert Downey Jr. που μάλλον δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτό που χρειάζεται η HTC είναι να ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της με κωδική ονομασία HTC M8, που αναμένεται να έχει high-end χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα