HTC One M8, κατάφερε να βάλει την HTC ξανά σε τροχιά κερδών

23:32 3/7/2014 - Πηγή: TechBlog

Όπως και ο περσινός προκάτοχός του, έτσι και το φετινό HTC One M8 δέχτηκε πολύ καλές κριτικές και μεγάλη αποδοχή κυρίως για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η HTC με την premium μεταλλική κατασκευή του. Όμως τελικά σε αντίθεση με το 2013 η θετική αποδοχή μεταφράζεται και σε πωλήσεις. Σήμερα η HTC ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στα κέρδη μετά από 3 τρίμηνα συνεχούς χασούρας.

Για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου η εταιρεία

ανακοίνωσε κέρδη $75.5 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει 80% αύξηση σε σύγκριση με την ίδια περσινή περίοδο όπου ανέφερε απώλειες $62.8 εκατομμυρίων.

Ακόμη μένει να ανακοινωθούν οι αριθμοί των πωλήσεων του HTC One M8 το οποίο η εταιρεία αναφέρει ότι ξεπερνά τις πωλήσεις της περσινής ναυαρχίδας. Ώθηση στα οικονομικά αποτελέσματα προφανώς έδωσε και το HTC Desire 816 το οποίο έχει προσιτή τιμή και σχεδιάστηκε για τις αναδυόμενες αγορές.

Όμως, παρά τα θετικά αποτελέσματα τριμήνου, οι αναλυτές θεωρούν ότι οι πωλήσεις θα πέσουν μόλις κυκλοφορήσει το επερχόμενο Samsung Galaxy F με premium κατασκευή και Snapdragon 805 αλλά και το iPhone 6 με την πολυπόθητη μεγαλύτερη οθόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα