HTC One 2 (M8), Επιβεβαιώνεται η πίσω διπλή κάμερα

Ο αντικαταστάτης του HTC One έχει κωδική ονομασία M8 και αναμένεται να έχει δύο κάμερες πίσω όπως επιβεβαιώνει και δεύτερη φωτογραφία που έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα. Την προηγούμενη φορά κάποιοι σχολίαζαν ότι ίσως και να πρόκειται για ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, τώρα όμως φαίνεται καθαρά ότι είναι κάμερα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε τι θα χρησιμεύσει η δεύτερη κάμερα, θα μπορούσε ίσως να βοηθάει στην καλύτερη εστίαση των φωτογραφιών και να επιτρέπει στο χρήστη να κάνει focus

σε συγκεκριμένα σημειία της φωτογραφίας αφού την έχει ήδη τραβήξει, όπως με το Nokia Refocus.

Η νέα φωτογραφία της πλάτης του HTC M8 είναι διαφορετική από την προηγούμενη και αυτό ίσως συμβαίνει επειδή πρόκειται για κάποιο πρωτότυπο της συσκευής που δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή. Επίσης η νέα φωτογραφία σαν να δείχνει ότι το διπλό LED flash είναι two-tone όπως αυτό του iPhone 5s αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο One 2 λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.3GHz, 2GB μνήμη RAM και τουλάχιστον μια κάμερα Ultrapixel (η κεντρική).

Keywords
Τυχαία Θέματα