H Google διαθέτει δωρεάν τη δημιουργία αντιγράφου στο Google One για Android και iOS

To 2018 η Google ανακοίνωσε το Google One, μία συνδρομητική υπηρεσία στην οποία οι χρήστες μπορούσαν να πληρώσουν το πακέτο την επιλογής τους, ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο που ήθελαν, ώστε να μπορούν να ανεβάζουν εκεί τα αρχεία τους και να κάνουν αντίγραφα ασφαλείας. Πλέον, η Google κάνει μία σημαντική αλλαγή στην υπηρεσία.

Η Google

γνωστοποίησε μέσω του επίσημου blog της ότι η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των smartphone, καθώς ένα νέο εργαλείο διαχείρισης του χώρου των χρηστών, γίνονται εντελώς δωρεάν, όπου η υπηρεσία είναι διαθέσιμη. Με λίγα λόγια, ακόμα και αν δεν έχετε κάποιο αγορασμένο πακέτο στην υπηρεσία, μπορείτε να σώσετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας, όπως φωτογραφίες, κλήσεις και μηνύματα, στο Cloud της Google εντελώς δωρεάν.

Επίσης, η υπηρεσία κάνει το ντεμπούτο της και στο λειτουργικό σύστημα της Apple, με τα παραπάνω να ισχύουν και για iOS, δηλαδή με δωρεάν backup του iPhone ή του iPad σας. Ο ίδιος περιορισμός των 15GB για τα υπόλοιπα αρχεία σας ισχύει και εδώ, καθώς και τα ίδια πακέτα συνδρομής. Από την άλλη όμως, σίγουρα είναι μία καλή εναλλακτική στα 5GB που προσφέρει η Apple για backup στο iCloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα