Google: Θα παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον στο Galaxy Unpacked Event 2020

17:00 7/2/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Το Galaxy Unpacked Event 2020 έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου. Στην εκδήλωση περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τα νέα flagship smartphones Samsung Galaxy S20, τα Galaxy

Buds+, και το νέο foldable smartphone, Galaxy Z Flip. Όμως, όπως όλα δείχνουν η Samsung δεν θα είναι μόνη της στην εκδήλωση αυτή, διότι μάλλον θα εμφανιστεί στη σκηνή και η Google.

Γιατί η Google θα βρίσκεται στο Galaxy Unpacked Event 2020

Εχθές, ο επίσημος λογαριασμός του Android στο Twitter έκανε tweet ένα teaser βίντεο για το Samsung Galaxy Unpacked. Στο tweet εκτός από το βίντεο υπάρχει και ένα κείμενο που αναφέρει ότι κάτι ενδιαφέρον βρίσκεται προ των πυλών.

Something exciting is just around the corner. See you at Unpacked, @SamsungMobile: https://t.co/FU3iJCnf77 pic.twitter.com/M9pGlfRQ26

Android (@Android) February 6, 2020

Ο λογαριασμός του Android στο Twitter σχεδόν ποτέ δεν έχει προωθήσει νέες κυκλοφορίες smartphones ή launch events κατασκευαστών. Αυτό σημαίνει πώς είτε η Google αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική που ακολουθεί στα social media, είτε ότι θα ανακοινώσει κάποια συνεργασία με τη Samsung.

Να αναφέρουμε ότι πέρυσι στην εκδήλωση των Galaxy Note 10 παρευρέθηκαν ο CEO και ο Εταιρικός Αντιπρόεδρος της Microsoft. Τα στελέχη της Microsoft συμμετείχαν στην εκδήλωση εξαιτίας της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Αυτό μας προϊδεάζει ότι ίσως δούμε κάτι αντίστοιχο φέτος, αλλά αυτή τη φορά η συνεργασία θα είναι με τη Google. Ένα από τα πιο πιθανά σενάρια είναι η ενσωμάτωση του Google Duo στην εφαρμογή μηνυμάτων, όπως είχαν αναφέρει πρωτύτερα leaks.

Μία ακόμη εναλλακτική είναι ότι η Google θα βρίσκεται εκεί εξαιτίας του Galaxy Z Flip. Όπως είναι γνωστό το Android προσαρμόστηκε πρόσφατα για τα foldable smartphones οπότε η εταιρεία ίσως θέλει να παρουσιάσει το προσαρμοσμένο λειτουργικό σε δράση.

Δύο ακόμη σενάρια, είναι η χρήση του Nearby Sharing της Google από τα smartphones της Samsung, είτε η ανακοίνωση ότι τα S20 θα είναι τα πρώτα έξυπνα τηλέφωνα που θα πάρουν preview του Android 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα