Google: Ετοιμάζει foldable smartphone αλλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να το κυκλοφορήσει σύντομα

09:36 9/5/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Όπως όλα δείχνουν, οι περισσότερες κατασκευάστριες κινητών εργάζονται πάνω στη δημιουργία ενός foldable smartphone. Σύμφωνα με νέες αναφορές, η Google είναι μία ακόμη εταιρεία που δουλεύει πάνω σε αυτή τη τεχνολογία.

Ο επικεφαλής των Google Pixel, Mario Queiroz, σε μία συνέντευξη που

έδωσε στο CNET δήλωσε ότι εργάζονται πάνω σε διάφορα πρωτότυπα αναδιπλούμενων συσκευών, αλλά δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος λόγος για τον οποίο οι χρήστες θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν ένα foldable smartphone σήμερα.

Ο Mario Queiroz είπε πως θεωρεί ότι τα foldable τηλέφωνα είναι ιδανικά για όσους θέλουν μεγαλύτερες οθόνες, αλλά αυτό δεν αρκεί για να υπάρξουν αρκετές πωλήσεις. Για να τα αγοράσει ο καταναλωτής ένα προϊόν πρέπει να προσφέρει κάτι το οποίο χρειάζεται και αυτή τη στιγμή τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα είναι απλά πολυτέλεια.

Κλείνοντας τη συνέντευξη του, ο Queiroz είπε ότι προς το παρόν η Google δεν θα ανακοινώσει κάποιο τέτοιο, οπότε όσοι θέλουν ένα Pixel foldable θα πρέπει είτε να περιμένουν, είτε να αγοράσουν ένα άλλο foldable smartphone.

Να σημειώσουμε πως η Google έχει ήδη προετοιμάσει το Android Q για να υποστηρίζει foldable συσκευές. Τέλος, αν σκεφτούμε ότι οι κύριες εταιρείες που έχουν ανακοινώσει ένα foldable smartphone είναι οι Huawei, Oppo, Samsung και Xiaomi, είναι λογικό η Google να προτιμήσει να περιμένει μέχρι να βρει τον πιο πρακτικό σχεδιασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα