Google Search: Θα σε πηγαίνει στο σημείο του YouTube βίντεο με την απάντηση που ψάχνεις

Techblog.gr

Το Google search είναι η διασημότερη πλατφόρμα αναζήτησης και δίνει στους χρήστες της την δυνατότητα να ψάξουν με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν αυτό που τους ενδιαφέρει. Οι λέξεις κλειδιά δίνουν άμεσα αποτελέσματα στον χρήστη σε κλάσματα του δευτερολέπτου τόσο σε μορφή άρθρων όσο εικόνες αλλά και βίντεο. Τώρα μία νέα λειτουργία  υπόσχεται να πάει ένα βήμα παραπέρα την αναζήτηση στο Google.

Με

την νέα λειτουργία το Google θα μπορεί να σας μεταφέρει αμέσως σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι ενός βίντεο στο Youtube στο οποίο αναφέρεται η λέξη κλειδί που εσείς έχετε χρησιμοποιήσει για να κάνετε την αναζήτηση σας. Βέβαια αυτό προϋποθέτει οι Youtube Creators να βάζουν timestamps στα βίντεο τους στην περιγραφή του βίντεο.

Το feature προς το παρόν δουλεύει μόνο στα βίντεο τα οποία είναι στην Αγγλική γλώσσα ωστόσο οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την διασημότερη πλατφόρμα βίντεο στον κόσμο εργάζονται ώστε να κάνουν διαθέσιμη την λειτουργία και σε περισσότερες γλώσσες.

Αυτή η λειτουργία θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα από όσους ψάχνουν να βρούνε ένα συγκεκριμένο βήμα σε ένα tutorial χωρίς να χρειαστεί να δουν όλο το βίντεο για να βρούνε το κομμάτι του βίντεο που τους ενδιαφέρει.

Για εσάς είναι χρήσιμο αυτό το feature που φέρνει το Google; Πείτε μας στα σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα