Google Pixel 4a: Hands-on video αποκαλύπτει σχεδιασμό και χαρακτηριστικά

Techblog.gr

Οι πληροφορίες για το Google Pixel 4a το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί πριν το καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει να διαρρέουν στο διαδίκτυο. Μετά την κυκλοφορία μερικών φωτογραφιών, κυκλοφόρησε στο YouTube, ένα hands-on video του Pixel 4a από τον χρήστη TechnoLike Plus το οποίο αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για τον σχεδιασμό του smartphone αλλά και

τα χαρακτηριστικά του.

Σχεδιασμός

Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο, το Google Pixel 4a θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον σε μαύρο χρώμα όπως και το Pixel 3a. Στο front panel όπως γνωρίζουμε θα υπάρχει μία κάμερα η οποία θα φιλοξενείται σε ένα punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Παρά την ύπαρξη του punch-hole τα bezel στο smartphone στις πλευρές είναι υπαρκτά αλλά έχουν σχετικά μικρό μέγεθος.

Στην πλάτη υπάρχει ένα τετράγωνο camera module το οποίο γνωρίσαμε με τον ερχομό των Pixel 4 και Pixel 4 XL στο οποίο θα τοποθετηθεί μία κάμερα καθώς και το LED flash. Επιπλέον, στο κέντρο της πλάτης θα υπάρχει ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ το power button θα τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά.

Τέλος, στο πάνω μέρος υπάρχει ένα audio jack, ενώ στην κάτω πλευρά η θύρα USB-C θα αναλάβει την φόρτιση της μπαταρίας και την μεταφορά των δεδομένων.

Χαρακτηριστικά

Το Pixel 4a θα έχει οθόνη 5.81 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2340 pixels και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Τα γρανάζια θα γυρίζει ο Snapdragon 730 σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα στην πλάτη θα ανέρχεται στα 12MP ενώ τις selfie φωτογραφίες θα αναλάβει αισθητήρας των 8MP. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3.080mAh και δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει γρήγορη φόρτιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα