Google Pixel 4 και 4 XL: Διέρρευσε λίστα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Techblog.gr

Μένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από το Made by Google event και την επίσημη παρουσίαση των Google Pixel 4 και 4 XL. Ωστόσο, κάποιες ιστοσελίδες τεχνολογίας έχουν στα χέρια τους test units και διαρκώς κυκλοφορούν πληροφορίες για τα smartphones.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μερικά από τα χαρακτηριστικά των Google Pixel 4

και τα πάντα για τον σχεδιασμό τους, είτε από διάφορα leaks ή από επίσημα teasers και renders. Τώρα, το 9to5Google βρήκε μία πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά και των δύο smartphones και το περιεχόμενο της συσκευασίας τους.

Αρχικά, και τα δύο Google Pixel 4 είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 855, έχουν 6GΒ μνήμη RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Οι πίσω κάμερες των smartphones είναι δύο, η κύρια έχει 12MP αισθητήρα με Dual-Pixel και η δευτερεύουσα είναι ένας τηλεφακός 16MP. Επιπλέον, τα νεότερα τηλέφωνα της εταιρείας θα έχουν USB type-C, στερεοφωνικά ηχεία, Face Unlock, Motion Sense και Titan M Security Module.

Οι διαφορές των Google Pixel 4 και 4 XL εντοπίζονται στην οθόνη και τη μπαταρια. Το Pixel 4 έχει OLED Full HD+ Smooth Display 5,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Ambient EQ, και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.800mAh.

Από την άλλη, το Pixel 4 XL έχει OLED Quad HD+ Smooth Display στις 6,3 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Ambient EQ, και η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3.700mAh.

Ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τη λίστα των χαρακτηριστικών οι συσκευές θα έχουν “Pixel Neural Core”, κατά πάσα πιθανότητα ο όρος αυτός αναφέρετε σε κάποιο χαρακτηριστικό της κάμερας το οποίο αντικατέστησε το “Pixel Visual Core” που είχαν τα προηγούμενα Google Pixels.

Τέλος, στο κουτί των Google Pixel 4 θα υπάρχει ένα USB type-C σε USB type-C καλώδιο ενός μέτρου, ένας USB type-C φορτιστής 18W, ένας αντάπτορας Quick Switch, το pin για την τοποθέτηση της SIM και εγχειρίδιο χρήσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα