Google Nexus 10, «Παίρνει» Android 4.4.1 KitKat τελευταίο

Από ότι φαίνεται, ήρθε και η σειρά της τελευταίας Nexus συσκευής να λάβει την αναβάθμιση Android 4.4.1 KitKat. Η διανομή της αναβάθμισης OTA (Over-The-Air) συνεχίζεται για τα Nexus 4, Nexus 5 και Nexus 7, οπότε ήρθε και η σειρά του Google

Nexus 10 να λάβει την σχετική αναβάθμιση και βεβαίως τα διάφορα «bug fixes» που φέρνει μαζί της. Γνωρίζουμε ωστόσο, ότι κατά το μεγαλύτερο μέρος, η συγκεκριμένη αναβάθμιση αφορούσε στην ενημέρωση του λογισμικού της κάμερας του Nexus 5.

Δυστυχώς, δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε ποιες διορθώσεις φέρνει η αναβάθμιση Android 4.4.1 KitKat στους χρήστες του Nexus 10, ωσότου δώσει η Google στην δημοσιότητα την πλήρη λίστα με τις αλλαγές (changelog).

Αν παρόλα αυτά βιάζεστε, και δεν θέλετε να περιμένετε την αναβάθμιση OTA, μπορείτε να φορτώσετε την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος στο Nexus 10 «χειροκίνητα». Πάντως θα πρέπει να σιγουρέψετε νωρίτερα, ότι το Nexus 10 τρέχει ήδη το Android 4.4 KitKat KRT16S προτού προχωρήσετε. Κατεβάστε το αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες από εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα