Facebook, Εσύ από πού διαλέγεις να μπαίνεις στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο;

Είσαι στο καφέ, βαριέσαι τη ζωή σου, γιατί η δικιά σου σε έχει στήσει οικτρά, οπότε δεν μπαίνεις λίγο στο Facebook να χαζέψεις όλες τις χαζομάρες που ανεβάζουν φίλοι και γνωστοί; Θες άλλο σενάριο; Λιώνεις στην παραλία, πάνω στην ξαπλώστρα, βαριέσαι να κουνήσεις το σώμα σου για να βουτήξεις και το ρίχνεις στο facebooking για να περάσει η ώρα σου.

Δεν είναι σενάρια περίεργα αυτά, βγαλμένα από τη ζωή είναι, όπως έλεγε και η γιαγιά μου για τα όσα έβλεπε στις… σαπουνόπερες!

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη το ψάχνει το από πού διαλέγετε να μπαίνετε σε αυτό. Τα στοιχεία δείχνουν ότι επιλέγετε να μπαίνετε σε αυτό από γήπεδα (το ξέρω, θες να βάλεις status update: «Το σηκώσαμε και πάλι! Euro 2012!»), σε δεύτερη προτίμηση έχετε τους δημόσιους χώρους (πλατείες, πάρκα, κ.λπ.), οι άλλοι το κάνετε από θεματικά πάρκα, ακολουθούν οι συναυλιακοί χώροι (τόσο χάλια η μπάντα, ε;) και μετά έχουμε τα εμπορικά κέντρα (όσοι έχετε δει το είδος ζωής -metrosexual παιδάκια, με μπλαζέ συμπεριφορά και super smartphone στο χέρι- που ευδοκιμεί στο The Mall Athens, καταλαβαίνετε τι εννοούμε…).

Η έρευνα που έκανε το Facebook έδειξε ότι σε χώρες με θερμότερα κλίματα, το login γίνεται από μέρη όπως οι παραλίες και φεστιβάλ.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα