DJI Mavic Air 2: Νέο drone με 8K HyperLapse και 34 λεπτά πτήση

Ο ηγέτης των drone, η κινεζική DJI, παρουσίασε επίσημα το νέο Mavic Air 2 με αισθητήρα εικόνας 48 megapixels και βίντεο 4Κ 60fps (HEVC H.265), δυνατότητα λήψης βίντεο 8Κ Hyperlapse (Time Lapse με κίνηση της κάμερας) και λειτουργίες Free, Circle, Course Lock και Waypoint, επιλέγοντας την τοποθεσία λήψης μέσω της εφαρμογής DJI Fly.

Στις λήψεις έχουμε Enhanced

HDR και Panorama, SmartPhoto με αναγνώριση σκηνής και HyperLight μαζί με HDR σε μία λειτουργία για βέλτιστα αποτελέσματα. Φυσικά δεν λείπουν τα Active Track 3.0, Spotlight 2.0 και Point of Interest 3.0, επιτρέποντάς να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας.

Το Mavic Air 2 έχει μπαταρία με αυτονομία πτήσης έως 34 λεπτά, με το χειριστήριο του έχει μπαταρία αυτονομίας 240 λεπτών και δυνατότα μετάδοσης εικόνας από απόσταση μέχρι και 10 χιλιόμετρα και σε ανάλυση 1080p/30fps.

Η μέγιστη ταχύτητα του DJI Mavic Air 2 στη λειτουργία Sport είναι 68 χλμ/ώρα. Διαθέτει σύστημα αποφυγής εμποδίων APAS 3.0 Obstacle Avoidance με αισθητήρες για αναγνώριση αντικειμένων μπροστά, κάτω και πίσω. Υποστηρίζει επικοινωνία διπλής συχνότητας 2,4GHz/ 5,8 GHz και μεταβαίνει αυτόματα στο καλύτερο κανάλι με τις χαμηλότερες παρεμβολές σε πραγματικό χρόνο.

Η τιμή του DJI Mavic Air 2 είναι 849 ευρώ. Το πακέτο με δύο έξτρα μπαταρίες, έξτρα προπέλες, σετ φίλτρων ND Filters Set (ND16/64/256) και έξτρα φορτιστή για τις μπαταρίες, μαζί με τσάντα μεταφοράς πλάτης είναι στην τιμή των 1049 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα