BlackBerry 10, Αρνητικό κλίμα στη Wall Street για το νέο λειτουργικό

12:51 1/2/2013 - Πηγή: TechBlog

Με την αποκάλυψη του νέου λειτουργικού BlackBerry 10 OS η κατασκευάστρια εταιρεία φαίνεται να τα παίζει όλα για όλα στην προσπάθειά της να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος των τελευταίων ετών. Τα πράγματα όμως φαίνεται να μην είναι τόσο θετικά από πλευράς επενδυτών, με ένα κύμα αρνητικότητας να έχει ήδη ξεσπάσει από πλευράς αναλυτών της Wall Street.

Η ιστοσελίδα Reuters

ανάρτησε ένα σχετικό κείμενο, έχοντας συλλέξει αρκετές γνώμες αναλυτών. Οι απόψεις φαίνεται να μην είναι και οι πλέων θετικές, τόσο για το νέο λειτουργικό όσο και για την ίδια την εταιρεία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους αναλυτές της Credit Suisse που προβλέπουν πως οι νέες συσκευές θα ελκύσουν ένα μικρό μερίδιο αγοράς, ενώ οι αναλυτές της Evercore Partners, αν και ενθουσιασμένοι από το λειτουργικό, θεωρούν πως οι καταναλωτές δε θα ανταποκριθούν ανάλογα λόγο της κακής εικόνας που έχει δημιουργήσει η RIM.

Βέβαια, τελικώς κριτής θα είναι οι ίδιοι οι καταναλωτές, με τα BlackBerry Q10 και Z10 να μπαίνουν στη μάχη για τις εντυπώσεις στην αγορά πολύ σύντομα. Εσάς πως σας φάνηκε το νέο οικοσύστημα;

BlackBerry Z10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
BlackBerry Q10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Keywords
Τυχαία Θέματα