Bada και Tizen ενώνονται σε ένα λειτουργικό σύστημα; [φήμες]

ΤΙ θα γίνει με αυτή τη Samsung; Μελλοντικά ότι δεν είναι Apple θα είναι Samsung; Είναι το δεξί χέρι της Google στα Android smartphones (βέβαια έρχεται και η Motorola), η σειρά Galaxy S (S II, S ΙII) έχει αποκτήσει φανατικούς που άνετα θα έπαιζαν ξύλο με τα Apple

fan boys, στις τηλεοράσεις Smart TV δεν παίζεται και στις καινοτομίες όπως έυκαμπτες και διαφανείς οθόνες δεν σταματάει ποτέ.

Α ναι ξέχασα, έχει και το δικό της λειτουργικό σύστημα για smartphones, το Bada που το στηρίζει ιδιαίτερα με διαγωνισμούς για τη δημιουργία applications και άλλα. Ρωτήστε κάποιον που έχει κάποι Samsung Bada smartphones όπως το Wave II να δείτε με πόσο ενθουσιασμό θα σας μιλήσει για αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα των Forbes η Samsung δεν θα διαθέσει open source το λειτουργικό σύστημα Bada όπως ακουγόταν παλαιότερα αλλά σκοπεύει να το δώσει στην κοινότητα ανάπτυξης του λειτουργικού Tizen το οποίο είναι ουσιαστικά η συνέχεια του MeeGo. Διαβάστε περισσότερα για το λειτουργικό σύστημα Tizen εδώ.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα