Asus ZenWatch, επίσημα με Android Wear και premium design [IFA 2014]

15:08 3/9/2014 - Πηγή: TechBlog

Όπως ήταν προγραμματισμένο η Asus ανακοίνωσε σήμερα στην IFA 2014 το πρώτο smartwatch της, το Android Wear Asus ZenWatch. Το νέο smartwatch έχει οβάλ σχήμα, premium κατασκευή και δερμάτινο λουράκι. Πριν από λίγο καιρό ο CEO της εταιρείας είχε υποσχεθεί ένα εντυπωσιακό smartwatch το οποίο θα έρθει για να εντυπωσιάσει και θα είναι οικονομικό.

Σήμερα παρουσιάστηκε

επίσημα και απ ότι βλέπουμε είναι αρκετά όμορφο και θυμίζει κλασικό ρολόι αντί για τεχνολογικό gadget με την «2.5D κυρτή οθόνη του». Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν αποκαλύφθηκαν αλλά όπως είπαμε θα τρέχει Android Wear μαζί με το ZenUI user interface της εταιρείας. Επίσης, θα έχει gesture-based features που είχαμε ακούσει πριν από λίγο καιρό.

Ένα από αυτά είναι το Tap Tap feature όπου με ένα μικρό χτύπημα στη οθόνη μπορεί να εντοπίσει το κινητό που είναι συνδεδεμένο, με το Cover to Mute, όταν χτυπά το τηλέφωνο μπορείτε να καλύπτετε την οθόνη του ρολογιού και θα μπαίνει αυτόματα στο αθόρυβο. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι η Remote Camera, Presentation Control, Find My Phone και Watch Unlock.

Keywords
Τυχαία Θέματα