Apple: Οραματίζεται iMac φτιαγμένο από ενιαίο curved γυαλί

Techblog.gr

Ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino είναι γνωστό ότι στοχεύει πάντα στο να προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα με ξεχωριστό σχεδιασμό. Μία νέα πατέντα που κατέθεσε η Apple αποκαλύπτει ότι η εταιρεία οραματίζεται ένα iMac το οποίο θα διαθέτει οθόνη και πληκτρολόγιο αφής σε μία ενιαία curved γυάλινη

επιφάνεια.

Τι αποκαλύπτει η πατέντα

Σύμφωνα με τις εικόνες που συνοδεύουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πρόκειται για μία συσκευή παρόμοια με τα iMac η οποία εκτός από την οθόνη διαθέτει και ενσωματωμένο πληκτρολόγιο αφής. Φαίνεται ότι στη βάση της επεκταμένης οθόνης υπάρχει ένα κουτί που λογικά φιλοξενεί όλο το hardware του υπολογιστή.

Η Apple διευκρινίζει στα έγγραφα της πατέντας ότι η γυάλινη επιφάνεια μπορεί να είναι κατασκευασμένη από διάφανα, είτε επιχρισμένα, βαμμένα ή άλλα υλικά που έχουν υποστεί κάποιου είδους επεξεργασία για να προσφέρουν μη διαφανείς λύσεις. Επιπλέον, θα μπορούσαν να προσφέρονται λύσεις με ημιδιαφανή υλικά, τα οποία προκύπτουν με τη χρήση υφών ή frosted γυαλιού, και άλλα.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον design, που αποδεικνύει ότι η Apple θέλει να προσφέρει στους χρήστες ένα πιο ιδιαίτερο iMac υπολογιστή, ο οποίος θα μπορούσε να προέρχεται από το μέλλον.

Αν το συγκεκριμένο iMac υλοποιηθεί θα είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες All-in-one υπολογιστές που έχουμε δει. Αποτελείται κυριολεκτικά από δύο τμήματα, το κουτί του hardware και μία curved οθόνη που παίζει τον ρόλο της οθόνης, του πληκτρολογίου και του touchpad.

Όπως και να έχει, είναι απλά ένα ακόμη δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Apple. Οπότε, ίσως παρουσιάζει εν μέρη τεχνολογίες που θέλει να χρησιμοποιήσει σε άλλες συσκευές, είτε κάποιο προϊόν που δεν θα βγει σύντομα στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα