Apple Central World: Εντυπωσιάζει η ξύλινη στέγη του

Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino ανακοίνωσε επίσημα ότι την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα ανοίξει το Apple Central World. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία έχει προσθέσει αρκετές φωτογραφίες, οι οποίες αποκαλύπτουν το ιδιαίτερο design του κτιρίου.

Το Apple Central World βρίσκεται στην καρδιά του Ratchaprasong, μιας εμβληματικής διασταύρωσης στην Bangkok. Πρόκειται για το δεύτερο

κατάστημα που ανοίγει η εταιρεία στην Ταϊλάνδη, καθώς το πρώτο ήταν το Apple Iconsiam που έκανε εγκαίνια τον Νοέμβριο του 2018.

Με design που ξεχωρίζει

Η μοναδική αρχιτεκτονικά του Apple Central World κάνει το κτίριο να ζωντανεύει με ένα πλήρες γυάλινο “σώμα”, το οποίο στεγάζεται κάτω από μία οροφή που μοιάζει με θόλο δέντρου και η εταιρεία ονομάζει “Tree Canopy“.

Οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν στο νέο κατάστημα της Apple από το ισόγειο, είτε τον επάνω όροφο, που συνδέεται απευθείας με το Skytrain και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Μόλις οι πελάτες βρεθούν στο εσωτερικό του Apple Central World μπορούν να μετακινηθούν μεταξύ των δύο ορόφων χρησιμοποιώντας μία σπειροειδή σκάλα, η οποία τυλίγεται γύρω από έναν ξύλινο πυρήνα. Επίσης, μπορούν να μεταβούν στον πάνω όροφο με τη χρήση ενός μοναδικού κυλινδρικού ανελκυστήρα, ο οποίος είναι επενδυμένος με ανοξείδωτο ατσάλι.

Επιπλέον, η υπαίθρια πλατεία προσφέρει ένα μέρος στο οποίο μπορούν να καθίσουν οι επισκέπτες και να περάσουν ξέγνοιαστα την ώρα τους. Έχει μεγάλα Terminalia δέντρα και αρκετά παγκάκια.

Πάνω από όλα η ασφάλεια

Η εταιρεία τονίζει ότι στο Central World θα εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Όλοι οι επισκέπτες και οι υπάλληλοι θα πρέπει να φοράνε μάσκες, θα πραγματοποιούνται έλεγχοι θερμοκρασίας, και θα τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Τέλος, οι επισκέψεις στο Apple Central World θα πραγματοποιούνται αρχικά κατόπιν ραντεβού. Όποιος ενδιαφέρεται να δει από κοντά το κατάστημα θα πρέπει να μπει στη σχετική σελίδα και να κάνει κράτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα