Apple AirPods: Πουλήθηκαν 35 εκ. το 2018 αλλά όχι γιατί έχουν καλή ποιότητα ήχου

Techblog.gr

H Counterpoint Research δημοσίευσε μία έκθεση η οποία δείχνει ότι το 2018 η Apple πούλησε περίπου 35 εκατομμύρια ασύρματα ακουστικά AirPods. Σύμφωνα με τον οργανισμό, τα Apple AirPods είναι πλέον η πιο δημοφιλής “Hearable” συσκευή. Η λέξη “Hearable” μπορεί να είναι άγνωστη σε πολλούς ανθρώπους. Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν τον όρο για να διακρίνουν αυτού του είδος συσκευές από το “Wearable”, και ουσιαστικά είναι συσκευές που τις “φοράμε

στα αυτιά”.

Η Counterpoint Research δήλωσε ότι σε μία ηλεκτρονική έρευνα με περισσότερο από 200 συμμετέχοντες, το 19% των ερωτηθέντων απάντησε ότι προτιμούν “Hearable” συσκευές με την επωνυμία Apple. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο κύριος λόγος που οι χρήστες επιλέγουν τα AirPods είναι η άνεση, ο εργονομικός σχεδιασμός, και η ευκολία χρήσης.

Ενδιαφέρον έχει ότι η ποιότητα του ήχου των AirPods είναι ο τελευταίος παράγοντας που εξέτασαν οι ερωτηθέντες. Επίσης, η εταιρεία διαπίστωσε ότι το 72% των χρηστών που αγοράζουν ασύρματα ακουστικά Bose το έκαναν μόνο λόγω της ποιότητας του ήχου.

Μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένα νούμερα πωλήσεων. Επιπλέον η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ένα Apple event στις 25 Μαρτίου, στο οποίο είναι πιθανόν να ανακοινώσει τα δεύτερη γενιάς Airpods. Σύμφωνα με τις φήμες, τα AirPods 2 μπορεί να είναι άσπρα ή μαύρα και να κοστίζουν 199 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα