Apple AirPods 3: Έρχονται με Pro design, χωρίς ANC και τιμή 199$;

Φαίνεται πως τα επερχόμενα AirPods 3 της Apple θα έρθουν με αυξημένη τιμή, χωρίς όμως να προσφέρουν τη λειτουργία ANC (Active Noise Canceling). Συγκεκριμένα, η κορεάτικη ιστοσελίδα The Elec μας φέρνει τις πρώτες πληροφορίες για τα επερχόμενα TWS, τα οποία θα αλλάξουν σχεδιασμό όμως όχι χρηστικότητα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα νέα AirPods 3 θα δανειστούν το σχεδιασμό των AirPods Pro,

όμως θα είναι περισσότερο “AirPods Pro Lite” βάση των χαρακτηριστικών τους. Ο in-ear σχεδιασμός των Pro θα δώσει το στίγμα του, κάτι που θα αυξήσει τη τιμή των βασικών ακουστικών από 159$ στα 199$.

Από την άλλη, αν και σχεδιαστικά θα μοιάζουν με τα Pro μοντέλα, ένα στοιχείο θα τα διαχωρίζει: το active noise canceling. Η Apple φαίνεται να κρατάει ως κρατάει την ενεργή μείωση θορύβου αποκλειστικά για το κορυφαίο της μοντέλο. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που θα μείνει εκτός των AirPods Pro 3 είναι η λειτουργία Spatial Audio, κάτι που σίγουρα δε θα κάνει τους χρήστες χαρούμενος.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως τα AirPods 3 θα κυκλοφορήσουν στις 21 Μαρτίου. Με τις “εκπτώσεις” που θα κάνει η εταιρεία, θα διασφαλιστεί η χαμηλή τιμή. Συμφωνείται με αυτή την πολιτική;

Keywords
Τυχαία Θέματα